Siemens wasmachine met Home Connect

Reacties voor: HomeWizard laat je automatisch wassen en drogen voor het laagste tarief

Je kunt vanaf nu je wasmachine, droger of vaatwasser automatisch starten wanneer het energietarief het laagst is of wanneer je zonnepanelen voldoende opbrengst hebben. Het werkt met wasmachines van de merken Siemens, Bosch, Gaggenau en Neff die voorzien zijn van Home Connect.

Reacties: 7 reacties

  1. Dit is gaaf! Iemand al ervaring met Home Connect apparaten? Ben heel erg benieuwd naar de praktijk. Ik ga mijn apparaten niet vervangen, maar als het nodig is koop ik zeker een product met een dergelijke bediening.

    Ik hoop wel dat dit in de toekomst beter samen gaat werken met mijn smart home. Op dit moment zie ik geen (goede) ondersteuning voor Homekit, Matter of HomeAssistant (HA plugin is wel erg beperkt). Dit is voor mij wel een must voor ik zulke apparaten aan zou schaffen. Erg leuk dat het geautomatiseerd kan, maar als ik dan weer verschillende apps nodig heb om alles in te stellen, heb ik er niks aan. Zie het uiteindelijk graag terug in de home app naast al m’n andere apparaten.

    Reageer op Ro

  2. Top! Kunnen ze dit ook koppelen aan Smarthings voor mijn huidige Samsung wasmachine?😅

    Reageer op Danny de Ruiter

  3. Miele werkt ook met Home Connect maar staat er niet bij…

    Reageer op 

  4. Miele werkt niet met Home Connect
    Ik heb Home Connect apparaten, werkt 85/100 x..
    En alles via cloud, niet local.

    Reageer op Michel

  5. Niet echt handig voor een wasdroger. Stop je de was er in en begint hij pas 10 uren later. Dan kun je meteen weer opnieuw wassen.

    Reageer op Ronald

  6. Alweer de zoveelste koppelverkoop van Homewizard. Zal mij benieuwen hoelang ze dit blijven ondersteunen.
    In het verleden als vaak producten zien sneuvelen doordat ze de stekker er uittrekken.
    Snap niet dat mensen nog in Homewizard investeren.

    Reageer op Ikke Turner

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.