touch id scan vinger

Bol.com voor iPhone ondersteunt 1Password en Touch ID

Inloggen in de Bol.com-app kan voortaan met een vingerafdruk. De 1Password-app wordt voor je wachtwoord geraadpleegd.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Bol.com Touch ID 1PasswordDe iOS-app van Bol.com heeft in een update ondersteuning voor Touch ID en 1Password gekregen. Het is hierdoor mogelijk om in te loggen met de vingerafdrukscanner. Je wachtwoord wordt uit 1Password gehaald, waardoor je hem niet meer zelf hoeft in te voeren.


De nieuwe functie maakt gebruik van de extensies in iOS 8. Door op de 1Password-knop te drukken bij het wachtwoordveld, wordt het meer-venster van iOS geopend. Vanaf hier kun je 1Password selecteren en de gewilde account uit het overzicht selecteren. 1Password kan worden ontgrendeld met de Touch ID-scanner van je iPhone, maar vereist een wachtwoord als je de app lang niet gebruikt of de iPhone reset.

1Password is al lange tijd een populaire wachtwoorden-app voor de iPhone, die met de komst van iOS 8 een stuk uitgebreider is geworden. De ondersteuning voor Touch ID en extensies betekent dat je vanuit ondersteunde apps snel bij je wachtwoorden kunt.

De Bol.com-update zorgt ervoor dat je nu kunt schakelen tussen een lijst- en tegelweergave met artikelen. Daarnaast is het mogelijk om de beoordelingen en voorwaarden van verkopers beter te raadplegen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Touch ID

Lees alles over Touch ID, de vingerafdrukscanner van de iPhone, iPad en sommige MacBooks. Hiermee kun je je toestel ontgrendelen en activiteiten goedkeuren. Op sommige modellen is Touch ID vervangen door Face ID, maar de vingerafdrukscanner is nog steeds belangrijk als een manier om veilig in te loggen.

Touch ID
11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.