Bureaulamp bevat draadloze iPhone-oplader

Het lijkt een bureaulamp, maar eigenlijk is de Accoona een draadloze oplader voor je iPhone. Je hebt hierdoor geen kabels nodig om je iPhone van stroom te voorzien.

Accoona draadloze iPhone lader lampWe hebben door de jaren heen over verschillende draadloze oplaadmethodes voor de iPhone geschreven. Bijna al deze accessoires vereisen echter dat je ergens in huis een apart oplaadstation neerzet. De makers van de Accoona hebben een manier bedacht om dat te doen, zonder dat hij onnodig ruimte inneemt op je bureau. Dit draadloze station zit namelijk verborgen in een bureaulamp.


Door de iPhone op deze bureaulamp neer te leggen, wordt hij zonder tussenkomst van extra kabels voor je opgeladen. En daarvoor hoef je de lamp niet eens aan te zetten. Je moet dan uiteraard wel de bijbehorende iPhone-case bevestigen. En dat is gelijk ook één van de nadelen van deze draadloze oplaadmethode: de hoes blokkeert de Lightning- of 30-pins-poort van de iPhone, waardoor je hem niet zomaar met een computer kunt verbinden. Wil je de iPhone synchroniseren of met een kabel opladen, dan moet je de case verwijderen.

Klik om inhoud van Kickstarter te tonen.
Learn more in Kickstarter’s privacy policy.

Een donatie van minstens 89 dollar op Kickstarter verzekert je van de Accoona-bureaulamp en één bijbehorende iPhone-case. De hoes is beschikbaar voor de iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Het project moet 20.000 dollar inzamelen voor je geld wordt afgeschreven. Hier hebben de makers een maand de tijd voor.

Klik om inhoud van Kickstarter te tonen.
Learn more in Kickstarter’s privacy policy.

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.