Unlimited Fans voor de Apple Watch en iPhone.

Avondje bioscoop? Zet met Unlimited Fans je zaal-, rij- en stoelnummer op je Apple Watch

Als je vaak naar de bioscoop gaat, is Unlimited Fans een handige app. Met deze app zet je alle benodigde info op je Apple Watch-wijzerplaat, zodat je alle info bij je in de buurt hebt.

Unlimited Fans voor de Apple Watch en iPhone.Gehannes met papieren bioscoopkaartjes is natuurlijk niet van deze tijd. Hoewel je je Pathé Unlimited-kaart al in de officiele Pathé-app (link) kunt gebruiken en je je tickets zelfs in Wallet kunt zetten, komt er altijd nog een papieren kaartje uit de automaat rollen. De onofficiële app Unlimited Fans zet je zaal-, rij- en stoelnummer op de wijzerplaat van je Apple Watch, zodat je altijd weet waar je moet gaan zitten.

Pathé-gegevens op je wijzerplaat

Unlimited Fans werkt alleen bij Pathé-bioscopen, maar je hoeft geen Unlimited-abonnee te zijn om de app te kunnen gebruiken. De app bestaat eigenlijk uit twee onderdelen: een versie voor je iPhone en een versie voor je Apple Watch. Het werkt als volgt: kopieer de volledige bevestigingsmail van Pathé, open de Unlimited Fans-app op je iPhone, tik op tickets en tik op Deel de reservering. Vervolgens worden alle gegevens correct opgehaald, waarna de gegevens ook in de Apple Watch-versie gezet worden. In de Apple Watch-app zie je vervolgens de gegevens en staat er een teller in beeld die aftelt tot de film begint.

Unlimited Fans voor de Apple Watch met de wijzerplaat. Unlimited Fans voor de Apple Watch.

Het leuke is dat je de gegevens, zoals zaal-, rij- en stoelnummers op je wijzerplaat van je Apple Watch kan zetten, dankzij de toevoeging van complicaties. Hierdoor kun je na de kaartjescontrole het papieren kaartje in de prullenbak gooien, omdat je alle benodigde gegevens kunt bekijken door alleen je pols op te tillen. De app zet je reservering ook nog eens in je agenda, compleet met het adres van de Pathé-bioscoop.

Unlimited Fans voor de iPhone met het hoofdmenu. Unlimited Fans voor de iPhone met films die in de bioscoop draaien.

In de iPhone-versie kun je verder nog allerlei gegevens bekijken, zoals populaire films, huidige films en films die binnenkort in de bios draaien. Ook sla je hier je Pathé Unlimited-kaart gegevens op, ook bijvoorbeeld die van vrienden. De iPhone-app verdient verder geen schoonheidsprijs (de app is bijvoorbeeld niet aangepast voor de schermen van de grotere iPhones), maar de Apple Watch-versie is een leuk extraatje voor de fanatieke bioscoopbezoeker.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 april 2016, 17:20
Categorie Apps
Onderwerpen bioscoop, pathé

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.