Space Marshals is de nieuwe gratis App van de Week.

Space Marshals is Apple’s gratis App van de Week

Space Marshals is door Apple uitgeroepen tot de nieuwe gratis App van de Week. Hierdoor kun je deze sci-fi western shooter een week lang gratis downloaden. Versla de vijand en red het universum met Burton de cowboy.

Space Marshals is de nieuwe gratis App van de Week.Space Marshals is eigenlijk al sinds dinsdag gratis te downloaden, maar Apple heeft de app vandaag uitgeroepen tot de nieuwe gratis App van de Week. Deze game combineert twee stijlen tot een mooi geheel. Je speelt namelijk met een cowboy, maar het spel speelt zich voornamelijk in de ruimte af. In de game is het belangrijk om tactisch en slim te spelen.

Cowboy in de ruimte met Space Marshals

In de game speel je met hoofdpersoon Burton die het heelal moet redden van gevaarlijke criminelen. Het spel speelt zich vanaf een top-down-perspectief af, waardoor je alles van boven ziet. Aangezien tactisch spelen belangrijk is, kun je zo goed zien waar de vijanden zich bevinden. Hierdoor kun je ze met je wapens eenvoudig omleggen, terwijl je altijd op je hoede moet blijven voor ander gevaar. De game bestaat uit drie hoofdstukken die allemaal in de game inbegrepen zijn.

Het spel bevat een hele reeks aan verschillende wapens en uitrusting, zodat je altijd klaar staat om de vijand de mond te snoeren. Je kunt tijdens het spelen volop gebruikmaken van de omgeving, maar in veel gevallen is het ook verstandig om rustig te werk te gaan en niet als een gek de actie in te rennen. Zo kun je ook gebruikmaken van extra stille wapens, zodat je de vijand niet alarmeert op je aanwezigheid.

Space Marshals is tot en met volgende week donderdag helemaal gratis te downloaden en bevat geen in-app aankopen. Normaal gesproken betaal je voor dit spel €4,99, maar nu kun je hem dus voor nop spelen. Het spel werkt ook met een fysieke controller en is beschikbaar voor de iPhone en iPad.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 april 2016, 15:29
Categorie Apps
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.