Binnenkijken bij Apple Store Haarlem

De Apple Store in Haarlem is volledig ingericht. Het is voor de eerste keer dat een duidelijke foto van Apple Store Haarlem uitlekt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

apple-store-haarlem-smal
De krukjes voor de Genius Bar-bezoekers staan klaar, de verlichting is netjes afgewerkt en zelfs het appeltje zit al op de ruit. Voor het eerst hebben we een duidelijk beeld hoe de Apple Store Haarlem eruit komt te zien. De foto hierboven is gisteren gemaakt in Apple Store Haarlem.

Eerder gluurde de iCulture-redactie al naar binnen door kieren in de zwarte omheining. We konden zien dat de winkel al helemaal is ingericht, inclusief tafels, verlichting en lichtbakken langs de wand. Maar het lukte niet om foto’s te maken die goed genoeg waren om te publiceren. De nu verschenen foto is kwalitatief gezien het beste wat we tot nu toe hebben zien langskomen.

Inmiddels is bekend dat Apple Store Haarlem op 7 december 2013 open gaat.

apple-store-haarlem

Op de foto kijk je van de Genius Bar (achterin de winkel) naar de glazen voorzijde van de winkel. Op de winkelruit is al een Apple-logo aangebracht. Het glas is afgedekt met bouwzeil, om nieuwsgierige blikken tegen te houden.

Update 30 november: We kregen van tipgever Martijn van Oeffel nog een extra foto, waarbij je vanaf de straatkant naar binnen kijkt bij Apple Store Haarlem:

apple-store-haarlem-spyshot2

Op deze foto zie je de Genius Bar met de zwarte barkrukken tegen de achterwand. Linksachter komen accessoires zoals hoesjes te hangen. En op de tafels rechts komen Macs en andere Apple-producten te staan. Deze foto geeft ook een goede indruk van de omvang van de totale winkel.

Update 2 december: Inmiddels is de winkel bijna helemaal af, zoals je op de volgende foto kunt zien. Via @pbastowski.

apple-store-haarlem-maandag-2-december

De nieuwe winkel komt aan de Grote Houtstraat 99 in Haarlem, zo hebben we inmiddels bevestigd gekregen van bronnen binnen Apple. De opdruk op de zwarte houten schutting blijkt authentiek en de Apple Store Haarlem verscheen ook al even op de Apple Store-website. Een deel van de medewerkers van Apple Store Amsterdam is overgeplaatst naar Haarlem, zodat de nieuwe winkel meteen met ervaren personeel van start kan gaan. Dat is waarschijnlijk ook de reden waarom Apple voor Haarlem heeft gekozen: het ligt vlakbij Amsterdam, zodat uitwisseling van personeel moeiteloos kan plaatsvinden. Ook heeft Haarlem en omgeving veel vermogende inwoners. De Apple Store Haarlem is een stuk kleiner dan de Amsterdamse Apple Store. We verwachten dat de nieuwe Apple Store zeer binnenkort (begin december) open gaat.

apple-stores-in-europa

Hier nog een leuk ander weetje: de verspreiding van Apple Stores over Europa. Dit kaartje toont ook aan dat in Oost-Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten nog helemaal geen Apple Stores zijn. Via @ifostore.

Bron foto: morgangeldof, tipgever: Bjorn

Meer over Apple Store Haarlem

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 augustus 2014, 9:37
Categorie Apple
Onderwerpen apple store, apple store haarlem, haarlem

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.