PowerUp 3.0: bestuur een papieren vliegtuig met je iPhone

PowerUp 3.0 is een met je iPhone bestuurbaar vliegtuigje zonder behuizing, die je in een papieren vliegtuig kunt steken.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

PowerUp 3.0 KickstarterSpeelgoedvliegtuigen en zelfs drones zijn met behulp van de juiste iPhone-apps te bedienen, maar de makers van de PowerUp 3.0 zijn misschien wel de eersten die ons zelf een iPhone-bedienbare vliegmachine laten bouwen. Pak een stuk papier, vouw hier een vliegtuigje van en steek hier de PowerUp 3.0 in, en je kunt hem met behulp van een iPhone-app voor tien minuten achter elkaar rondvliegen. De makers van de PowerUp hebben hun idee op Kickstarter gezet, waar ze in twee dagen tijd al vier keer over het streefbedrag van 50.000 dollar zijn gegaan.

De PowerUp 3.0 verbindt met een iPhone-app via Bluetooth, wat betekent dat je dus geen extra draadloze ontvanger aan je iPhone hoeft te hangen zoals bij sommige alternatieven wel het geval is. Een donatie van 40 dollar plus 20 dollar verzendkosten verzekert je van een PowerUP 3.0, maar je moet daar nog wel even op wachten: de makers denken pas in mei 2014 de eerste leveringen te kunnen maken. Dit model gebruikt daarnaast AA-batterijen. Wil je een oplaadbare batterij, dan moet je minstens 75 dollar doneren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 november 2013, 17:10
Categorie Accessoires
Onderwerpen kickstarter, vliegtuig

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.