Bijna 60 procent bezoekers iPadclub tevreden met nieuwe iPad

Bijna zestig procent van de iPadclub-bezoekers heeft een nieuwe iPad en is er tevreden of zelfs zeer tevreden. Dit blijkt uit een poll die wij eerder deze week op de site plaatsten. Slechts drie procent is niet tevreden.

Nieuwe iPadUit een poll op iPadclub blijkt dat ongeveer 58 procent van alle bezoekers tevreden of zelfs zeer tevreden is met de nieuwe iPad. Een hoog percentage, als je bedenkt dat iets meer dan 37 procent aangaf de nieuwe iPad niet te hebben aangeschaft. Slechts 3 procent van de bezoekers is niet tevreden met zijn of haar derde generatie iPad.


43,46 procent van alle iPadclub-bezoekers zegt zeer tevreden te zijn met de nieuwe iPad. 15,31 procent is gewoon tevreden, terwijl 3,06 procent juist ontevreden is. 37,67 procent van de bezoekers heeft de nieuwe iPad niet aangeschaft. Bij het totaalpersonage rekenen we dan ook de bezoekers zonder nieuwe iPad mee: tellen we deze groep niet mee, dan is bijna in totaal 94 procent tevreden. Op het moment van schrijven deden meer dan drieduizend bezoekers mee aan de poll.

De percentages liggen verrassend hoog, gezien de online controverse rond de nieuwe iPad. Zo zou hij warmer worden dan zijn voorganger, laadt hij niet op wanneer je een grafisch intensieve game speelt en bestond er lang twijfel over mogelijke schade die de batterij zou worden toegebracht bij langdurig opladen (onterechte zorgen, zo stelde Apple vandaag).

Poll nieuwe iPad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 maart 2012, 15:37
Categorie Achtergrond
Onderwerpen europa, ipad 3, nieuwe ipad, telefoon, volume purchase program
16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.