Reacties voor: Nieuwe beta’s voor tvOS 9.2, watchOS 2.2 en El Capitan 10.11.4 verschenen

Apple heeft de eerste beta's voor tvOS 9.2, watchOS 2.2 en El Capitan 10.11.4 uitgebracht. Ontwikkelaars kunnen downloaden vanuit het Apple Developer Center.
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Applaus voor tvOS. Bluetooth en folders zijn een goede toevoeging. 👍

  2. Bij gebrek aan release notes, f’ie beschrijvingen of andere elementaire communicatie denkt ik tegenwoordig “ik wacht wel tot de echte versie verschijnt”
    (proefkonijn – graag, maar niet tegen elke prijs)

  3. n watchOS 2.2 is het mogelijk om meerdere iPhones met de Apple Watch te koppelen. Waarom zou je dat willen? De meeste mensen hebben 1 iPhone en de berichten van mijn vrouw hoef ik niet op mijn  Watch. Of begrijp ik het verkeerd?
    (Red.) Nu verbeterd.

  4. Origineel geplaatst door Ed
    n watchOS 2.2 is het mogelijk om meerdere iPhones met de Apple Watch te koppelen. Waarom zou je dat willen? De meeste mensen hebben 1 iPhone en de berichten van mijn vrouw hoef ik niet op mijn  Watch. Of begrijp ik het verkeerd?

    Ik zie dit op de Engelse sites ook andersom staan: meerdere watches koppelen met één iPhone
    (Red.) Nu verbeterd.

  5. Origineel geplaatst door Jeroen
    Applaus voor tvOS. Bluetooth en folders zijn een goede toevoeging.

    Goed dat ze eraan komen: ja, helemaal eens.

    Maar goede ‘toevoeging’, niet echt: hadden er imho vanaf het begin gewoon in moeten zitten. tvOS zou immers van iOS afgeleid zijn, volgens Apple 95% identiek zijn zelfs, daarom beginnend met versie 9, maar toch zonder volwaardige bluetooth en mappen!? Terwijl zelfs de ATV3 al lang bluetooth keyboards ondersteunde! Blijft een rare gang van zaken…

    Maar goed: beter laat dan nooit, beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald, etc.

  6. Ik heb 9.3 (beta als tester) maar zie nog steeds geen 2.2 beta op mijn Apple Watch. Aangesloten op netstroom, meer dan 50% bat maar laatste update is 2.1?

  7. Origineel geplaatst door copel
    Ik heb 9.3 (beta als tester) maar zie nog steeds geen 2.2 beta op mijn Apple Watch. Aangesloten op netstroom, meer dan 50% bat maar laatste update is 2.1?

    Hiervoor heb je het bèta profiel nodig. Deze staat op de ontwikkelaars pagina.

  8. Ik heb ook iOS 9.3. En heb het beta profiel geïnstalleerd op mijn watch. Maar krijg nog steeds de watchOS 2.2 niet binnen. Heb ook al verschillende reboots uitgevoerd maar helaas?? Iemand een tip voor mij.

  9. @Kyhd: dus deze krijg je niet met publieke beta 9.3?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.