Reacties voor: Apple brengt vierde beta van watchOS 3 voor de Apple Watch uit

Apple heeft beta 4 van watchOS 3 voor de Apple Watch vrijgegeven. Iedere ontwikkelaar met een Apple Watch en een iPhone met iOS 10 kan deze nieuwe beta downloaden. In watchOS 3 worden apps een stuk sneller en zijn er nieuwe complicaties.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Kan bijna niet wachten tot de update voor publiek beschikbaar komt. Ben ook wel erg benieuwd wat ontwikkelaars van watchOS 3.0 vinden….

  2. Uhm, niet de beloofde snelheid…
    ING saldo laden duurt langer dan met WatchOS2…

  3. @Wesley: doe je iets niet goed hier instant

  4. De scribble functie doet het gewoon als je op je iPhone het toetsenbord in de betreffende conversatie op Engels zet 🙂

  5. Ik heb sinds de eerste Beta geen timetravel meer kunnen gebruiken. Maar verder heb ik nagenoeg geen problemen. Voor een Beta is het prima te gebruiken.

  6. Zijn er nog geen aanwijzingen naar een Apple Watch 2? Een die helemaal waterdicht is met software om te zwemmen bvb…

  7. @Glenn: De activity app in Watch OS 3 is veranderd. Je kan nu je scherm tegen waterspatten locken (een druppel kon je workout soms stoppen). Er zit (nog) geen zwemactiviteit in die je aan kunt zetten maar wel roeien. Ik verwacht dat zwemmen wel bij een Watch 2 groots zal worden geïntroduceerd.

  8. @IBL: hier ook geen ‘Scribble’ functie in de beta versie en helaas kan ik hem niet niet uploaded naar de gewone publieke versie.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.