Beddit 3.5-slaapmonitor opgerold.

Apple komt met nieuwe Beddit 3.5-slaapmonitor

Vanaf nu te bestellen in de Apple Store

Apple is begonnen met de verkoop van een nieuwe Beddit-slaapsensor. Apple nam Beddit eerder over, maar het lijkt erop dat het bedrijf nog gewoon nieuwe producten maakt.

De afgelopen week dook er een nieuw product op bij de FCC. Apple had goedkeuring gekregen voor de verkoop van een nieuwe slaaptracker. Vandaag blijkt dit te gaan om een nieuwe 3.5-versie van de Beddit-slaapmonitor. De nieuwe versie lijkt in veel opzichten op de Beddit 3.0-slaapmonitor.

Beddit slaapmonitor 3.5 bij Apple Store

Al in 2017 nam Apple Beddit over. Het leek erop dat Apple zelf aan de slag zou gaan met de techniek van Beddit voor een eigen slaaptracker, ook omdat de Beddit-clouddienst voor slaapdata stopgezet was. Niets blijkt minder waar, want de Beddit 3.5-slaapmonitor is nu te bestellen voor €149.

Beddit 3.5-slaapmonitor opgerold.

De nieuwe versie heeft een iets aangepast design ten opzichte van het vorige model. Net als met de Beddit 3.0 leg je een sensorstrip op je matras. Deze is ongeveer 2 millimeter dun, dus je moet er tijdens het slapen niks van merken. De sensor houdt van alles tijdens je slaap bij, zoals je bewegingen en ademhaling. Ook je hartslag wordt bijgehouden. Om de Beddit 3.5 te kunnen gebruiken, heb je wel de gloednieuwe app nodig. De eerdere versie van de Beddit-app is nu exclusief voor versie 3.0 van de slaapmonitor. Ondersteuning voor Android is met deze 3.5-versie van de Beddit verwijderd.

Versie 3.5 van de Beddit-app is nu uitgebracht onder het ontwikkelaarsaccount van Apple, als gevolg van de eerder genoemde overname. Qua design lijkt er niet veel veranderd te zijn aan de app. De app werkt op zowel de iPhone als Apple Watch. Op de Apple Watch ontvang je meldingen met een overzicht van hoe je hebt geslapen, maar je hoeft deze niet tijdens het slapen te dragen.

De Beddit 3.5-slaapmonitor is nu te bestellen in de Apple Store voor €149. Vanaf morgen ligt hij ook in de fysieke Apple Store.

Check ook onze lijst van iPhone-apps voor het bijhouden van je slaap.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 december 2018, 17:55
Categorie Accessoires
Onderwerp slapen

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.