iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 7 december 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 7 december? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Vandaag leggen we je uit hoe het zit met de Apple Watch ECG-functie in Nederland. Wat werkt wel en kun je het gebruiken door je regio aan te passen? Ook bleek vandaag dat Microsoft Edge naar de Mac komt en dat Apple startup Patroon heeft overgenomen. Wat zij precies doen en waarom Apple hen mogelijk overgenomen heeft, lees je vandaag op iCulture. Alvast een fijn weekend!

Opinie, tips en meer

Nieuws

Apps & accessoires

Deals

Meer vandaag

QR-code voor ING-app met augmented reality.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • ING Bankieren (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - De ING-app werkt nu met ARKit voor het tonen van een grappige animatie bij het scannen van QR-codes als je online shopt. Voor een gratis voorbeeld scan je bovenstaande QR-code met de bijgewerkte ING-app.
  • Prompt 2 (€17,99, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - SSH-app van Panic is bijgewerkt voor de schermen van de nieuwste toestellen.
  • Berichtenbox (Gratis, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - Verplaatsen van berichten en legen van je prullenbak in de Berichtenbox-app.
  • Instapaper (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Mac, iOS 16.0+) - Instapaper is bijgewerkt voor de nieuwe iPad Pro en heeft handige shortcuts.
  • Heart Analyzer: Pulse Tracker (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch, iOS 15.4+) - Deze hartslag-app kan nu ook overweg met de gegevens van de nieuwe ECG-functie.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.