Beats Studio Pro

Reacties voor: Nieuwe Beats Studio Pro-hoofdtelefoon nu in de Nederlandse Apple Store verkrijgbaar

Apple heeft de nieuwe Beats Studio Pro hoofdtelefoon nu officieel onthuld. Hij is verkrijgbaar in vier kleuren en bevat veel high-end functies die je ook op de AirPods vindt. Nu verkrijgbaar in de Apple Store!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. (Red.) Artikel bijgewerkt met nieuwe gelekte details van Beats Studio Pro.

  2. 🤔 nu twijfel ik nu tussen Sony 1000mx5 en deze Beats Pro aangezien ik nu toe bent op vervanging van een nieuwe hoofdtelefoon.

  3. @mano: Ik heb de XM5 nu 3 maanden. Fantastisch geluid, erg goede noise canceling. Alleen kan ik ‘m niet meer gebruiken, omdat 1 pootje afgebroken is omdat ik ‘m vorige week iets iets te enthousiast op m’n hoofd zette. Lijmen was geen optie. 🙈

  4. Hi, de nieuwe Beats Pro zijn helemaal nog niet verkrijgbaar hier in Nederland. Wel al direct uit voorraad leverbaar bij Apple in Duitsland en Frankrijk. Ik heb het ook nog even nagevraagd bij de Apple Store in de passage in Den Haag. Daar stonden alle vier de kleuren wel in het systeem, maar konden ze niet aangeven wanneer ze ook daadwerkelijk bevoorraad worden.

  5. (Red.) Artikel bijgewerkt met Nederlandse beschikbaarheid van de Beats Studio Pro.

  6. Origineel geplaatst door mano

    🤔 nu twijfel ik nu tussen Sony 1000mx5 en deze Beats Pro aangezien ik nu toe bent op vervanging van een nieuwe hoofdtelefoon.

    Ik heb de XM5 en ze zijn geweldig. Alleen ik ben altijd gewend geweest om automatisch te kunnen wisselen tussen al m’n Apple apparaten. Ik mis heel erg een Apple chip in de Sony’s. Daarom zou ik nu voor de Beats gaan

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.