Reacties voor: Batterij nieuwe iPad blijft doorladen na bereiken 100 procent

De nieuwe iPad zou nog even doorladen hoewel volgens de batterij-indicator aangeeft dat deze voor 100 procent is opgeladen. Er zijn volgens meerdere websites onduidelijkheden over de batterij van de nieuwe iPad.
Bert van Doorn - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 25 reacties

  1. blablablablablabla dit is standaard al zo, ook al bij de iPhone altijd geweest en ook bij de vorige iPads.. Wanneer je tot 100% gaat moet je eigenlijk nog tijdje laten liggen tot hij doorlaadt, is gewoon standaard geweest bij zowat alle apparaten.

    (wordt beetje moe van al dat gedoe om de batterij of de warmte (joh 45 min. lang een zware spel via lader spelen) of whatever.. Maarja, over een maandje hoor je niemand er meer over en beginnen de geruchten weer voor de nieuwe iPad van volgend jaar ๐Ÿ˜€

  2. Dat dit retina scherm stroom vreet wanneer je de kamer ermee wil verlichten lijkt me logisch en dat het stroomverbruik groter is dan het scherm van de iPad 2 is geen verrassing. Tja…….. Het lijkt me ook logisch dat de iPad 3 dan ook warmer wordt.

  3. Apple Zijn echt achter android , met android kun je het tablet of toestel helemaal uitzetten , bij apple niet , niet echt groen , heb vandaag een iPad 4g 64gb versie , geen wachten erg veel bij mediamarkt zmeer om 13 uur

  4. is gewoon het druppelladen van een Li-io of LiPoly-accu.
    snap niet echt dat over zulke dingen toch allemaal gezaagd wordt ..
    Ahja, mensen focussen zich makkelijker op negatieve dan op positieve dingen zeker ..

  5. @Nipper Jammer dat de typische Android-gebruiker de wereld niet snapt.

  6. @nipper

    Je kan wel degelijk je iPad helemaal uitzetten!
    Als je de aan/uit knop ingedrukt houd, komt er vanzelf een rode schuifbalkje waarmee je hem uit kan zetten ๐Ÿ˜‰

  7. @Nipper, hoezo kan je Apple apparaten niet helemaal uitzetten? Natuurlijk gaat dat wel.

  8. @Nipper: Volgens mij snap je zelf niet wat je hebt ingetypt. Elke randdebiel weet dat elk apparaat helemaal uitgezet kan worden. En volgens mij heb je dat {geweldige} Google translate gebruikt.
    En ga toch even op Planet Android met je pikkie spelen.

  9. Hij is te heet, hij is te snel leeg, en toch heeft bijna iedereen hem, wel kopen dan achteraf zeuren dat je hem eigenlijk teveel gebruikt, en je te stom bent om je verlichting lager te zetten, konijnen het is een gebruiksvoorwerp die bijna 10 uur per dag continu gebruikt wordt, dat gaat je met een HTC of samsung niet lukken!! Niet zeiken alles zit binnen de marge!! Het is gewoon een super ding!!

  10. @Nipper:

    Hallo,

    De iPad/iPhone kan je ook helemaal uitzetten.

    Groetjes J@n

  11. Ik weet niet precies de specificaties van die batterij. Maar bij sommige batterijen is, af en toe, doorladen tot boven 100% juist goed. Bovendien wordt daardoor de ‘ladingsmeter’ nauwkeuriger. En dat weet ik wel zeker. Ik denk dat Apple dit bewust doet en dat dat slim van ze is.

  12. Origineel geplaatst door vp@Nipper: Volgens mij snap je zelf niet wat je hebt ingetypt. Elke randdebiel weet dat elk apparaat helemaal uitgezet kan worden. En volgens mij heb je dat {geweldige} Google translate gebruikt.
    En ga toch even op Planet Android met je pikkie spelen.

    +1

  13. @VP

    +1 ๐Ÿ˜‰

  14. Hahaha @vp Koning! LOL!

  15. @vp: Lekker volwassen reactie ook van jezelf …

  16. Wat zit iedereen toch te kappen op de nieuwe iPad. Hij wordt iets warmer, maar als je de achtergrondverlichting wat dimt is dit probleem weg, als je dat dan al een probleem durft te noemen en als je de verlichting dimt dan gaat de batterij evenlang mee als die van de iPad 2. Waar is het probleem?

  17. Dit is naar mijn weten niet meer dan normaal.

    Mijn iPhone doet dit ook je merkt ook dat hij vrij lang op 100% blijft als hij eenmaal op 99%springt zie je dat hij ineens harder gaat.
    Ofwel de iPhone laad ook door en dat is ook logisch, een batterij is een chemische samenstelling en de omgevingstemperatuur en inwendige temperatuur spelen een rol in hoeveel de batterij daadwerkelijk zal laden dit kan “digitaal gezien” een aantal procenten schelen dus het kan makkelijk zo zijn dat een nieuwe batterij de eerste tijd makkelijk tot 110% zal laden

    Zie ook BatteryUniversity http://batteryuniversity.com/learn/

  18. Is dit bij de ipad 2 niet dan

  19. “Hoe helderder het scherm is ingesteld, des te eerder de batterij leeg is.”
    No shit!

  20. Net even de nieuwe ipad in het echie gezien.

    Naast de ipad zie je echt goed het verschil van retina. Beide ipads stonden wel op volle helderheid. Die heb ik teruggezet naar eenderde en toen was het verschil een stuk minder duidelijk.
    Bij een test tekenfilm zag je het voordeel van retina ook duidelijk.

    Zowel bij ifactors als mediamarkt in bergen op zoom alles voldoende op voorraad. Weinig belangstellenden.

    Bij ifactors het volgende gehoord (klant/medewerker) ; hallo ik ben op zoek naar de ipad 3. Ehh de nieuwe ipad heeft u in uw handen. Maar dit is toch de ipad 2? Nee hoor. Maar hij ziet er hetzelfde uit…
    De nieuwe ipad is dikker en zwaarder. Klant: hoezo dat? ifactormedewerker..dat is een erg technisch verhaal. Maar u kunt m ook met

    een witte rand krijgen.

  21. Ainol Novo 7 Advanced II Android 4.0 Tablet PC 7 Inch 8GB Camera HDMI White
    http://rdz.me/mYl

  22. De iPad 2 hield er bij mij altijd bij 4% direct mee op, de new iPad blijft zelfs op 1% nog zeker een kwartier werken. Dus het percentage wat hij weergeeft, is echt niet helemaal zuiver.

  23. Origineel geplaatst door edBij ifactors het volgende gehoord (klant/medewerker) ; hallo ik ben op zoek naar de ipad 3. Ehh de nieuwe ipad heeft u in uw handen. Maar dit is toch de ipad 2? Nee hoor. Maar hij ziet er hetzelfde uitโ€ฆ
    De nieuwe ipad is dikker en zwaarder. Klant: hoezo dat? ifactormedewerker..dat is een erg technisch verhaal. Maar u kunt m ook met een witte rand krijgen.

    Lol goede verkoper die zijn klant m.i. Goed inschat.

  24. Origineel geplaatst door edBij ifactors het volgende gehoord (klant/medewerker) : hallo ik ben op zoek naar de ipad 3. Ehh de nieuwe ipad heeft u in uw handen. Maar dit is toch de ipad 2? Nee hoor. Maar hij ziet er hetzelfde uitโ€ฆ
    De nieuwe ipad is dikker en zwaarder. Klant: hoezo dat? ifactormedewerker..dat is een erg technisch verhaal. Maar u kunt m ook met een witte rand krijgen.

    Lol, duidelijk een verkoper die zijn klant goed inschat.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.