‘Presentatie iOS 6 in juni tijdens WWDC’

WWDC gaat dit jaar waarschijnlijk in de week van 11 juni plaatsvinden. Het Moscone Center is voor die week geboekt. Traditiegetrouw doet Apple hier de nieuwe versie van iOS aankondigen, nu wordt iOS 6 verwacht.

'Presentatie iOS 6 in juni tijdens WWDC' Het Moscone Center in San Francisco is voor de week van 11 juni compleet volgeboekt. In het conferentiecentrum houdt Apple veel bijeenkomsten en naar verwachting zal de ontwikkelaarsconferentie WWDC hier ook dit jaar weer plaatsvinden. Vorig jaar werd rond dezelfde tijd tijdens WWDC voor het eerst iOS 5 aangekondigd. In tegenstelling tot de voorgaande jaren werd echter geen nieuwe iPhone aangekondigd tijdens de laatste editie van WWDC. De introductie van de iPhone 4S vond pas plaats in oktober.

Met WWDC in aantocht ligt het voor de hand dat de speculaties alweer van start gaan welke nieuwe functies iOS 6.0 zal krijgen. Het kan hierbij gaan om een nieuwe manier om met apps om te gaan of het implementeren van functies die nu alleen met een jailbreak mogelijk zijn. Ook zouden ontwikkelaars bijvoorbeeld toegang kunnen krijgen tot Siri.

Welke functies zou jij graag in iOS 6 zien? Laat het weten in de reacties hieronder.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 maart 2012, 18:49
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen ios 6, wwdc 2014 uitgelicht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.