Barrel Duo Watch: een tweede horloge voor je Apple Watch

Kun je maar niet kiezen tussen een Apple Watch en gewoon horloge? Geen nood: met de Barrel Watch kun je ze tegelijkertijd dragen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Apple Watch Barrel DuoKun je maar niet kiezen tussen een traditioneel horloge en een Apple Watch? Daar hebben de makers van de Barrel Duo Watch een oplossing voor gevonden. Door je Apple Watch vast te klikken in de band van dit nieuwe horloge, kun je de twee namelijk prima tegelijkertijd dragen.


De Barrel Duo Watch wordt gemaakt door Original Grain, een horlogemaker die twee jaar geleden op Kickstarter geld wist in te zamelen voor klassieke horloge-ontwerpen van hout en staal. Met dit nieuwe, Apple Watch-vriendelijke horloge kiest Original Grain voor een slimme aanpak: ze vermijden een directe concurrentiestrijd met de Apple Watch, iets waar veel (Zwitserse) horlogefabrikanten zich op het moment wel zorgen over lijken te maken.

Klik om inhoud van Kickstarter te tonen.
Learn more in Kickstarter’s privacy policy.

Je bevestigt de Apple Watch onderaan de horlogeband van de Barrel Duo Watch. Je hoeft alleen maar met je pols te draaien om één van de twee horloges te bekijken. Je hebt hierdoor een gewoon horloge en een smartwatch tot je beschikking: je kunt op de Duo alleen de tijd bekijken en datum bekijken, maar het horloge heeft een aanzienlijk langere batterijduur dan de Apple Watch.

Je kunt de Barrel Duo Watch bestellen door op Kickstarter minstens 169 dollar te doneren. Voor 149 dollar bestel je het horloge zonder Apple Watch-band. In oktober worden de eerste exemplaren geleverd.

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.