Apple Watch Barrel Duo

Barrel Duo Watch: een tweede horloge voor je Apple Watch

Kun je maar niet kiezen tussen een Apple Watch en gewoon horloge? Geen nood: met de Barrel Watch kun je ze tegelijkertijd dragen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Apple Watch Barrel DuoKun je maar niet kiezen tussen een traditioneel horloge en een Apple Watch? Daar hebben de makers van de Barrel Duo Watch een oplossing voor gevonden. Door je Apple Watch vast te klikken in de band van dit nieuwe horloge, kun je de twee namelijk prima tegelijkertijd dragen.

De Barrel Duo Watch wordt gemaakt door Original Grain, een horlogemaker die twee jaar geleden op Kickstarter geld wist in te zamelen voor klassieke horloge-ontwerpen van hout en staal. Met dit nieuwe, Apple Watch-vriendelijke horloge kiest Original Grain voor een slimme aanpak: ze vermijden een directe concurrentiestrijd met de Apple Watch, iets waar veel (Zwitserse) horlogefabrikanten zich op het moment wel zorgen over lijken te maken.

Je bevestigt de Apple Watch onderaan de horlogeband van de Barrel Duo Watch. Je hoeft alleen maar met je pols te draaien om één van de twee horloges te bekijken. Je hebt hierdoor een gewoon horloge en een smartwatch tot je beschikking: je kunt op de Duo alleen de tijd bekijken en datum bekijken, maar het horloge heeft een aanzienlijk langere batterijduur dan de Apple Watch.

Je kunt de Barrel Duo Watch bestellen door op Kickstarter minstens 169 dollar te doneren. Voor 149 dollar bestel je het horloge zonder Apple Watch-band. In oktober worden de eerste exemplaren geleverd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juni 2015, 22:55
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple watch, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.