iphone-reparatie

De iCulture Reparatieshop is compleet vernieuwd!

De website van iCulture Repair is compleet vernieuwd en biedt nu ook Mac-reparaties aan. Ook zijn de nieuwste toestellen toegevoegd.

iphone-reparatieOnze reparatieservice iCulture Repair is vanaf vandaag compleet vernieuwd! De website is flink onder handen genomen en heeft een nieuw uiterlijk gekregen, dat helemaal van deze tijd is. Je kunt iCulture Repair voortaan vinden op het nieuwe adres repair.iculture.nl. Maar er is nog meer verbeterd.

Nieuwste toestellen, gerepareerd binnen 1 dag (als jij dat wilt)

Alle nieuwe toestellen, inclusief de iPhone 6 en iPhone 6 Plus, zijn nu opgenomen in de lijst zodat je voor alle iPhone-reparaties nu supersnel terecht kunt. De shop kan zelfs na ontvangst binnen één dag je smartphone repareren en retourneren, dankzij de One Day Service. Naar wens kun je er zelfs voor kiezen het toestel bij je thuis op te laten halen. Natuurlijk kun je ook terecht voor je iPad-reparatie of de reparatie van je iPod touch.

Nu ook Mac-reparaties

Nog een verbetering, is dat je nu ook je Mac kunt laten repareren bij iCulture Repair. Zelfs oudere modellen zoals de iMac G5 staan er gewoon bij. Via de nieuwe zoekfunctie vind je snel de gewenste reparatie.

iCulture Repair houdt je op de hoogte

iCulture Repair is een service die wordt verleend door onze partner Smartphonerepairs/PDA Parts. Natuurlijk krijg je de service die je gewend bent van een iCulture-partner. iCulture Repair is een erkend UNETO VNI reparatiebedrijf en geeft 6 maanden garantie op reparaties. Ze werken alleen met volledig gecertificeerde monteurs en je blijft via e-mail steeds duidelijk op de hoogte van het reparatieproces. Er wordt altijd gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige onderdelen. Kortom: voor een reparatie die je niet zelf kunt uitvoeren ben je bij iCulture Repair aan het juiste adres! En nog belangrijker; door een reparatie bij iCulture Repair uit te laten voeren steun je onze werkzaamheden en maak je projecten zoals onze website en vernieuwing van onze iCulture-app mogelijk.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juni 2015, 15:03
Categorie Diensten
Onderwerp reparatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.