De Mojo Box is een speaker, opbergdoos en accu op zonne-energie in één

Je iPhone of iPod meenemen naar het strand of een andere openbare plaats kan riskant zijn, zeker als je hem als muziekspeler op de grond legt. De Mojo Box is een opbergdoos, speaker en oplader in een.

Mojo-Box
Je iPhone of iPod is bij uitstek geschikt om muziek met je mee te nemen, maar met een draadloze speaker koppelen brengt de nodige gevaren met zich mee. Je peperdure toestel in het zand of op het gras leggen is immers niet bevorderlijk voor de levensduur, en voor je het weet is de accu van de speaker of je iDevice leeg. De Mojo Box is een draadloze speaker op zonne-energie met een veilige opbergdoos, die er alleen wel erg lomp uitziet.


De productie van de Mojo Box is inmiddels begonnen, maar hun Kickstartercampagne is nog steeds in volle gang. In feite is het zwarte blokje drie dingen: allereerst is het een Bluetooth-speaker, waar je dus draadloos verbinding mee kunt maken. Apparaten zonder Bluetooth sluit je aan op de 3,5mm audio jack.

Lees ook: Vijf draagbare speakers voor iPhone en iPad

Zonne-energie, ook voor je iPhone

Daarnaast voorziet de speaker zichzelf van energie door zonnecellen. Twee USB-ingangen zorgen ervoor dat de Mojo Box ook fungeert als powerbank van 8000mAh voor je iDevices. Deze capaciteit moet ervoor zorgen dat de speaker 15 uur lang onafgebroken muziek af kan spelen.

Mojo-Box-Schets

De bovenste helft van dit zwarte doosje bevat alle elektronische onderdelen, terwijl de onderste helft bedoeld is om je apparatuur veilig in op te bergen. Heb je dus alleen de speaker nodig, dan kun je de onderkant ook los maken en opbergen. Mocht het even bewolkt zijn, dan kun je de Mojo Box ook gewoon opladen met een snoertje in het stopcontact.

Beetje lomp

Zoals je in de afbeeldingen en video kunt zien is de Mojo Box nogal een lomp apparaat, dat er daardoor wel stevig genoeg uitziet om je iPhone of iPod te beschermen.

Bovendien ziet hij er al een stuk beter uit als je de onderste helft eraf haalt en hem rechtop wegzet. Op de Kickstarterpagina kun je een exemplaar bestellen vanaf $115 dollar. Hij ploft in september op je deurmat.

Click here to display content from kck.st

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.