Apple Music app in Audi.

Reacties voor: Apple Music vindt zijn weg naar Audi: standaard ingebouwd in nieuwe modellen

De nieuwste modellen van Audi krijgen standaard Apple Music ingebouwd. Dat betekent dat je geen CarPlay of zelfs je iPhone niet meer nodig hebt. Nieuwe modellen die al op de weg rijden, krijgen ook een update.

Reacties: 7 reacties

  1. Leuk..! Maar ik ga er geen Audi voor kopen.

  2. Vind het altijd zo vreemd dat alle fabrikanten interessant doen met over the air-updates maar een Audi uit een paar jaar eerder met hetzelfde systeem dit soort updates niet ontvangen. Enige wat over de air wordt geüpdatet zijn de kaarten en niets meer.

  3. Ik wil dit op de Polestar

  4. Leuk maar eigenlijk nutteloos… prijzen van Cubic zijn zo hoog dat het onbetaalbaar is…

  5. Als Volkswagen Group dit nu ook uitrolt voor andere merken, zoals Volkswagen, Seat en Cupra… That would be great! In mijn Cupra zie ik namelijk hetzelfde beeld als in de screenshots hierboven. That would be great!

  6. Waarom alleen deze ene muziekdienst? Dit soort exclusieve deals is alleen maar goed voor de betreffende grote bedrijven. Want hierdoor blijven gebruikers van bv. Spotify, waarvan er Europa echt vele malen meer zijn dan van Apple music, in de relatieve kou staan. Ik heb een half jaar of zo Apple music gehad, maar vind Spotify echt wel beter.

  7. Is reeds standaard op onze VW T-roc cabrio 2021 met MIB 3 en OTA, daar staat Apple samen met Tidal, gewoon vinkje plaatsen en betalen, wel jammer geen spotify deze is via CarPlay te gebruiken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.