Reacties voor: AT&T gaat telefoons aanprijzen met Microsoft Surface

AT&T haalt Apple-concurrent Microsoft binnen: ze gaan vijf winkels voorzien van Microsoft Surface. Dit zijn 30 inch touchscreen-tafels met multi-touch waarmee je informatie over toestellen, dekking en abonnementen kunt opvragen.

Reacties: 4 reacties

  1. dan heb je zo’n mooi apparaat en dan moet je alsnog kaartjes naast de telefoons plaatsen naast het apparaat..Het ziet er gewoon weer lekker onverzorgd op zijn microsofts uit..

  2. Wat een titel zeg, ik dacht al dat er telefoons op de markt waren gezet met Microsoft Surface technologie. Vond het al knap om uberhaupt te denken aan het feit dat telefoons uitgerust zouden worden met Infrarood camera’s 🙂 Beetje misleidende titel dus !

  3. Een beetje misleidend idd,het gaat dus om een tafel waarmee je kunt spelen als je geen zin hebt om met een medewerker te gaan praten om je info te krijgen, en die tafel heeft een soort touchscreen.
    Ik vraag me af of dat niet averechts werkt, als je op die titel afkomt als klant, en je denkt een touch telefoon te vinden maar het blijkt om een soort informatie tafel te gaan, en je vraagt heb je ook een telefoon die zo werkt dan is er op dit moment maar 1 en dat is de iphone 😉 .

  4. @ Data:

    Jij denkt dat er boven de AT&T store: ‘Wij bieden telefoons aan met Microsoft Surface’ staat?

    En idd, de iPhone herkent ook zaken die je op het scherm legt. Laatst nog een koelkast.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.