Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

AssistantConnect: Siri op oudere iPhones zonder proxy (jailbreak)

AssistantConnect en AssistantConnect4S zijn twee jailbreak-apps die het mogelijk maken om Siri met behulp van Spire te gebruiken zonder een proxyserver. Je hebt wel een vriend met een iPhone 4S nodig die geregeld zijn token met je wil delen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

AssistantConnectTwee nieuwe jailbreak-apps kunnen het gebruik van Siri op oudere iPhones wel eens een stuk makkelijker maken. AssistantConnect en AssistantConnect4S zouden het namelijk mogelijk maken om Spire te gebruiken zonder dat je met een aparte proxyserver moet verbinden. Je hebt hier alleen wel een vriend voor nodig met een iPhone 4S, die zijn token geregeld met je wil delen.


Door AssistantConnect op je oudere iPhone en AssistantConnect4S op een iPhone 4S te installeren, kan de iPhone 4S zijn token met de oude iPhone delen. Deze token is nodig om met de servers van Siri te verbinden. Eerdere jailbreakalternatieven lieten je via een proxyserver verbinden, om vanaf daar met een token te verbinden met Siri.

De belofte van AssistantConnect is veelbelovend, maar we moeten toch een paar kanttekeningen maken. Zo stelt de ontwikkelaar dat hij de apps nog aan het testen is en daarom de werking ervan niet kan garanderen. Iets dat wij aan den lijve hebben ondervonden: wij kregen AssistantConnect niet direct aan de praat. Daarnaast zal het een klus zijn om de tokens up-to-date te houden. De eerste token die wij op een iPhone 4 kregen, bleek maar een halve dag geldig te zijn.

AssistantConnect en AssistantConnect4S zijn gratis verkrijgbaar via de BigBoss repository

Siri

Siri is Apple's eigen spraakassistent en hier lees je er alles over. Siri kan informatie voor je opzoeken, taken uitvoeren en apparaten bedienen. Veel apps werken ook samen met Siri en je kunt met de Opdrachten-app je eigen Siri-opdrachten maken. Je vindt hier onze belangrijkste artikelen.

Siri

Reacties: 21 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.