Aqara Presence Sensor FP2 aan de muur

Reacties voor: Aqara Presence Sensor FP2 is slimmer dan je denkt

Aqara brengt vandaag een bijzondere nieuwe aanwezigheidssensor aan, die ook personen kan detecteren als je muisstil zit. De sensor werkt optimaal bij maximaal 3 personen, maar kan indien nodig tot 5 personen lokaliseren binnen de ruimte.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Ik vind dit wel interessant maar kan niet goed inschatten hoe die zones nu werken en of je aan 1 genoeg hebt om meerdere ruimtes in het huis te bedienen. Bijvoorbeeld: ophangen in de woonkamer en koppelen aan lampen in de woonkamer, maar ook de hal en toilet. (Op een afstand van circa 10-15 meter.)
    Benieuwd wat jullie in de review hierover ontdekken.

  2. Check oa de video van Smart Home Resolver. Je kan dan goed zien wat er mogelijk is met het maken van diverse zones.

  3. @Victor: goede vraag, maar als ik het goed heb gelezen, ook op andere sites, dan kan het ding niet door een muur heen kijken. Dus wil je er 1 in de kamer en 1 in de keuken, dan heb je er 2 nodig. Als je geen open keuken hebt 😁. Maar je kan wel zeggen, zodra je de deur uit loopt van de kamer dan moet het licht in de gang aan, of als je in de kamer een deur hebt naar de keuken, dan kan je daar het licht aan laten graag zodra je voor de keukendeur staat.

    Zo heb ik het begrepen. Heb er 1 kunnen bemachtigen en ga er vanavond mee aan de slag. Ben reuze benieuwd of het iets is. Wel beetje aan de prijs, maar aqara is wel een goed product.

  4. Dit klinkt echt heel tof. Echt the next step voor je smart home. Erg benieuwd naar de reviews.

  5. Ga hem vandaag installeren. Kom erop terug ☺️

  6. Jeetje, wat is dit lastig om te doen. Zeker het begin is even goed doorhebben wat je moet doen en hoe. Het koste mij ruim 4 uur om het onder de knie te krijgen. Het is wel grappig, nu ga ik opdrachten plaatsen en zien of dat ook goed werkt.

  7. Wat met huisdieren? Herkent hij het verschil tussen mens en dier?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.