Reacties voor: Apple zoekt ook in VS extra personeel voor Apple Stores

In de VS zoekt Apple extra personeel voor de Back To School-periode, nieuwe productlanceringen en de aanloop naar de feestdagen. Voormalig medewerkers krijgen het verzoek om parttime terug te komen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. Zit nog best wat in dat tot half september ze worden aangenomen voor back2school. Maarja andere kant: het gaat om iPhones demonstreren staat er..

  2. Aannemelijk is dat Apple hoog inzet op de verkoop van de iPhone 5 voor het nieuwe school jaar.

  3. Hahhahaha wie wil er nu nog een iphone 5?! In het begin was het een hype. Tegenwoordig is het allemaal hetzelfde en apple is mij te preuts aan het worden. Daarnaast loopt van alle iphone 3gs gebruikers hun 2 jarige abonnement deze maand af als ze hem sinds release hebben. En heb geen zin om nog weer 3 maand te wachten op mn nieuwe telefoon. Mega slechte marketing in ieder geval. Voorheen zouden ze ermee weg komen maar met htc en samsung op de hielen is dit niet meer het geval. Jammer Apple ik haal wel de Samsung galaxy s2 met dual core 1.2 ghz, amoled scherm en 8mp camera. Of de HTC Sensation met nieuwe Sense en Gingerbread.

  4. Ik denk dat er naast de iPhone 5 ook een goedkoop nieuw model aan komt waardoor ze veel meer klanten te woord moeten staan en dus (tijdelijk) meer personeel nodig hebben.

  5. @patrick: Dat zeg je wel maar de iPhone 5 gaat nog beter verkocht worden dan de vorige en dan zit jij met een mooie (uhum uhum) Samsumg/HTC

    En als straks de iPhone 5 wel komt heb je spijt 😉

    Gelukkig neemt Apple de tijd om zijn product te verfijnen ze zijn niet als HTC die elke week weer een nieuw toestel lanceren die eigenlijk hetzelfde is maar er iets anders uit ziet 😉

  6. Patrick als jij nou eenmaal niet 3 maanden op een Audi A8 wil wachten liever nu vast een Volkswagen golf koopt doen moet je dat helemaal zelf weten kerel. 🙂

  7. Origineel geplaatst door chrisPatrick als jij nou eenmaal niet 3 maanden op een Audi A8 wil wachten liever nu vast een Volkswagen golf koopt doen moet je dat helemaal zelf weten kerel.

    Ja idd, ik bén zo’n 3GS-gebruiker die 3 maanden op de nieuwe iPhone moet wachten. Je koopt een iPhone voor het totaalplaatje: goede materialen, mooi ontwerp, supernice besturingssysteem. Specs van andere telefoons zullen altijd beter zijn…

  8. Benieuwd of ze de i5 meteen simlockvrij gaan verkopen.
    zit precies in die periode in de VS 🙂

    En als de 5 niet imlockvrij wordt, dan zal de 4 allicht wat goedkoper worden nog…

  9. Een audi a8 die begrenst is tot 50 km per uur blijft n prutbak 🙂

  10. En als de dames zo tegen de iPhone zijn blijf hier dan weg, het zijn berichten zonder inhoud.

  11. @Okkies: ik weet niet wat jij dan onder Audi verstaat, maar is het een invalide autotje met een gestolen logo van Audi erop?

  12. Volgens mij is patrick een androidfan. Je zit op de verkeerde site dude. Bovendien raakt je argumentatie kant noch wal. Anyway, ik denk niet dat Apple je mist.

    OT: ik denk dat Apple wel wat personeel in Azie kan ronselen. Bij die nep Apple stores bijv. :p

  13. @freewheeler:

    Is dit een site waarop je alleen de loftrompet mag steken op Apple? Een soort kerk?

  14. @Herman:

    Nee hoor, maar het is niet voor het eerst dat iemand berichten post puur en alleen om Apple ‘af te zeiken’. Ik ben zelf noch Apple-fan noch Androidfan, maar dat ongefundeerde geleuter wordt je wel een beetje zat. Er zit geen enkel fatsoenlijk argument in z’n bericht. Of vind jij van wel?

  15. Opschieten, m’n 3G is hard aan vervanging toe.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.