Reacties voor: Apple lost Silverlight-kwetsbaarheid in OS X op

Apple heeft een Silverlight-kwetsbaarheid in XProtect van OS X gepatcht, waardoor Macs besmet konden raken door geïnfecteerde advertenties of gehackte websites.
Lees het complete artikel → Apple lost Silverlight-kwetsbaarheid in OS X op
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Moet ik dit nu installeren?!
    Of komt er een update in scherm?

  2. Bagger is het, word rijd dat RTL er vanaf stapt.
    En alle sites die het gebruikt.

  3. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  4. Vandaag op de pagina van Ziggo Sports (nieuwe Sport1) de melding dat ik Silverlight moest updaten. Aangezien ze geen fijn updatedingetje hebben moet je een nieuwe installeren. Oude eraf, nieuwe erop gezet. Hele installatie door, Sport1 werkt enz., maar Silverlight zelf is nergens als programma te vinden.. Iemand een idee?

  5. Ik dacht dat Silverlight door MS allang ten grave gedragen was?

  6. @Dirk: Silverlight werkt niet als programma maar als een tool, die geladen wordt als deze nodig is. Je kunt deze daarom gebruiken in (bijna) alle browsers.
    Wil je het bestand vinden, deze staat in \Library\Internet Plug-ins\.

  7. @Planeten Paultje: Klopt, in 2013 is Microsoft gestopt met de ontwikkeling, op bugfixes na. 2015 is het het jaar waarin IE support voor Silverlight heeft laten vallen. 2021 is het jaar dat de complete support wordt laten vallen, in oktober om precies te zijn. Dat had dit artikel best mogen meedelen en daarmede een name & shame uitdelen aan Nederlandse diensten en websites die het nog wel gebruiken.

    Met name de name & shame ontbreekt. 😀

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.