Reacties voor: Apple voegt Apple-website en online Apple Store samen

De Apple Store en algemene Apple Website zijn voortaan één geheel. Je kunt vanaf dezelfde website alles lezen over de iPhone, waarna je hem daar ook bestelt.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 6 reacties

  1. Als je een iPod wilt bestellen moet je wel even zoeken waar je dat kunt doen…. Toch een teken dat ze steeds meer afscheid gaan nemen van dat product denk ik.

  2. Die iPod waren we natuurlijk al een tijd afscheid van aan het nemen, maar nog vreemder is hoe moeilijk de Apple TV is te vinden.

    De 2 manieren hoe ik hem gevonden zijn:

    – Music > iPod > AppleTV
    – Via zoekveld

    Voor de rest wel ziet de site er wel goed uit zo.

    Zou er misschien ruimte gemaakt moeten worden voor iets nieuws in het hoofdmenu???

  3. @Anthony: De structuur van maximaal 6 items in het hoofdmenu heeft een sterke invloed op de google ranking. Daar worden maximaal 6 items van je hoofdmenu getoond…

    Zo komen mensen die “apple Nederland” of “apple België” typen in Google direct bij de officiële website en webshop terecht, wat interessanter is voor de verkoop vanuit het eigen kanaal van Apple.

  4. Ik weet het niet hoor maar als je onderin de pagina kijkt dan staan alle producten zoals ipod en ATV er gewoon. Twee keer klikken en je hebt een bestelling.
    Kwestie van even goed kijken.

    Ziet er mooi uit trouwens de site!

  5. @Harry: laatst een paar weken geleden kwam er (nog) wel een nieuwe iPod touch uit en toen was het wel even op de voorpagina

  6. Gôh, geen winkelmandje maar een tasje. Zou dat in de fysieke store voortaan ook de bedoeling zijn, dat je alles wat je wilt kopen direct in een tasje doet? 😉

    De mobiele site lijkt heel beperkt en heeft geen ontsnappingsmogelijkheid naar desktopweergave (meer?) Juist als je ‘m met je iPhone bezoekt erg knullig en irritant😢, die kan op z’n retinascherm iha prima ‘desktopsites’ weergeven. Zal ongetwijfeld voor de 6 (plus) nog meer gelden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.