Reacties voor: Apple verkoopt minder Apple Watches, maar is nog wel marktleider

De verkopen van de Apple Watch lopen flink terug. In het afgelopen kwartaal zijn een stuk minder Apple Watches verkocht dan een jaar geleden. Toch is Apple nog steeds een ruime marktleider in de smartwatchmarkt.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Weet iemand waar er een apple watch series 2 aluminium wit 42 mm leverbaar is? Want overal waar ik kijk duurt het een paar weekjes.

  2. De enige reden dat ik de series 2 nog niet heb, is dat hij steeds niet leverbaar was in de Apple Store. Ik denk dat ik niet enige ben… ik verwacht dat die aantallen het komende kwartaal fiks hoger worden.

  3. Ik denk niet dat de verkopen flink zullen stijgen met series 2. Sommigen zullen de nu goedkopere series 1 kopen. Apple Watch 2 is weliswaar wat verbeterd met gps en is nu waterdicht, maar verder is er nog weinig veranderd. Pas als er belangrijke nieuwe functies komen verwacht ik een stijging.

  4. Ik heb Apple watch 2, 42, zwart rvs, Milanese bandje de 14e besteld online bij Apple en kreeg vandaag bericht dat ik hem kan afhalen in de Applestore. De datum die ik doorgekregen had voor levering was 17-11.
    Het kan dus wel sneller, maar is misschien afhankelijk van welke je besteld.

  5. Hoe meer verkopen dalen hoe minder het marktaandeel van Apple, hoe meer concurrentie. Omdat Apple een aandeel van 71% had was er minder reden tot innovatie. Nu hun marktaandeel slinkt voelen ze de hete adem van de concurrentie en zullen ze wel moéten komen met iets “aparts”. Want Apple kan beter dan dit. GPS, sneller & waterdicht. That’s it. in 2 jaar. Amai daar sla ik van achter over!

  6. Ze zijn te duur en het scherm is echt te klein. De tijd van postzegels is voorbij.

  7. @Roid: De Apple watch wordt ps iets meer dan een jaar verkocht he.

    @marc jouw reactie geeft alleen maar aan dat je m niet gebruikt. Het scherm is namelijk helemaal niet te klein. Het is de perfecte verhouding dus een redelijk formaat op je pols en een goed formaat om dingen weer te geven die je wik zien.

  8. @Marc: Ze zijn niet te duur maar dat is wat jij vind! Essentieel verschil. Ik vind hem namelijk niet te duur.
    Daarbij, heb je er ooit 1 in je handen gehad? Postzegel? Waar l#l je dom zeg!

  9. @Marc: Doe je toch gewoon je iPhone om je pols! 😂😂😂

  10. Die Series2 heb ik onlangs getest, dus die is her en der wel al te koop hoor. Apple worstelt met een ander probleem.

    1. Design: Vierkant horloge terwijl 90% van de bevolking de voorkeur heeft aan een rond horloge

    2. Batterijduur: Wie wil nu een horloge zo vaak aan de stekker moet? Apple moet echt investeren in een betere batterijduur!

    3. User experience: Het is totaal niet gebruiksvriendelijk.

  11. @Kevin: 1. Vorm is puur persoonlijk. Ik vind rond niet mooi, jij vindt vierkant niet mooi. Waar je vandaan haalt dat 90% van de bevolking voor rond zou kiezen is mij een vraagteken.
    2. Batterijduur: WatchOS 3.1 Om 16u30 (deze morgen van de lader gehaald) nog 90%. Zoek mij een smartwatch met dezelfde functies als de AppleWatch die zo zuinig is.
    3. User Experience? Nu wordt het duidelijk dat je geen Watch hebt. 😉

  12. Ik had nog nooit een Apple Watch gehad en nu sinds een aantal weken de series 2.
    Wat een gaaf horloge zeg!

    Mensen die zeggen dat de user experiende slecht is en dat het display te klein is hebben duidelijk nog nooit een Apple watch in handen gehad. Vanaf het eerste moment dat ik ‘m gebruikte dacht ik “ik wil nooit meer zonder”.

    2GB aan muziek voor in de sportschool, waterdicht tijdens het zwemmen, wat wil je nog meer…

    Daarnaast vind ik de batterijduur prima.
    Als ik ‘m ‘s avonds na een uurtje of 10 afdoe heeft hij vaak nog 50-60% batterij.
    Vind idd maar eens een smartwatch met al de mogelijkheden van een Apple Watch die dat kan evenaren.

    ‘t grote voordeel van de Apple Watch (vind ik) dat je je telefoon vaak gewoon in je broekzak kunt laten zitten. Alle berichten verschijnen netjes op je Apple Watch, en als je wilt reageren dan doe je dat gewoon vanaf je horloge.

    Je hoort ‘t wel… Ik vind ‘m geweldig 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.