Apple-Watch-steel-case-milanese-loop

‘Apple Watch vanaf maart te koop’

De Apple Watch komt in maart 2015 op de markt, zegt een bekende analist. De 12-inch MacBook Air komt ook in het eerste kwartaal.

Apple-Watch-steel-case-milanese-loopApple gaat de Apple Watch vanaf maart 2015 verkopen. De 12-inch MacBook Air komt eveneens in het eerste kwartaal van dit jaar. Dat beweert de doorgaans betrouwbare analist Ming-Chi Kuo, die zich baseert op informatie van toeleveranciers. Dezelfde analist beweert ook dat Apple het afgelopen kwartaal 61 miljoen iPhones en 19 miljoen iPads heeft verkocht. Daarmee zou Apple de eerdere schattingen overtreffen en een zeer goed kwartaal hebben gedraaid. Op 27 januari weten we meer, als Apple de officiële kwartaalcijfers bekendmaakt.

Apple Watch: meer details in maart

Kuo denkt dat Apple pas meer details zal vrijgeven tijdens de officiële introductie in maart. Dan zal ook bekend worden hoe het met batterijduur en pre-orders zit. De meeste componenten van de Apple Watch gaan dit kwartaal in massaproductie. Net als bij eerdere nieuwe Apple-producten zijn er ook nu weer geruchten dat de productie vertraging op kan lopen omdat bepaalde componenten niet in voldoende mate leverbaar zijn.

Kuo voorspelt dat Apple 2,8 miljoen exemplaren van de Apple Watch zal verschepen in het eerste kwartaal van 2015.

Lees ook: Dossier Apple Watch

mac book air 12 inch

12-inch MacBook Air in eerste kwartaal?

Kuo voorspelt verder dat de 12-inch MacBook Air in het eerste kwartaal van 2015 komt. Dit is in lijn met eerdere geruchten, waarin werd beweerd dat toeleverancier Quanta Computer de productie in het eerste kwartaal van 2015 opvoert. De 12-inch MacBook Air krijgt naar verwachting een superdunne behuizing zonder fan. Er zit een retinascherm en een energiezuinige Intel Core M processor in. Daarnaast zou Apple de launch willen aangrijpen on voor het eerst een MacBook te voorzien van een omkeerbare USB Type C connector, waarmee je ook kunt opladen.

Lees ook:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch
23 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.