apple-watch-promotiefoto

Apple Watch nu al om je pols uitproberen met Apple Store-app

Je kunt de grootte van de Apple Watch-modellen makkelijk vergelijken in Apple's eigen Apple Store-app. De functie zit alleen wel wat verborgen.

apple-watch-promotiefotoMoet je straks de 38mm-versie van de Apple Watch kopen, of kun je beter gaan voor het 42mm-model? Het is een vrij persoonlijke keuze, die eigenlijk vooral afhankelijk is van één ding: hoe de Apple Watch er om je pols uitziet. Daar heeft Apple gelukkig een oplossing voor gevonden. Met de Apple Store-app kun je de Apple Watch op ware grootte bekijken, zodat je de iPhone op je arm kunt leggen om het verschil te zien.

De preview van de Apple Watch zit wat verborgen in de Apple Store-app. Zo moet je de Apple Store-app op een ander land zetten, omdat de Apple Watch nog niet in de Nederlandse app staat. Je bekijkt hem als volgt:

  1. Start de Apple Store-app.
  2. Tap op Account.
  3. Kies bij Land voor United Kingdom.
  4. Ga naar Featured.
  5. Tap op Learn More bij één van de Apple Watches bovenaan.
  6. Druk rechtsboven op View pricing.
  7. Druk bovenaan op Compare case sizes.

Apple Watch Apple Store App 1 (Custom)Apple Watch Apple Store App 2 (Custom)

Helemaal perfect is de vergelijkingstool niet: je iPhone is niet zo dun als de Apple Watch, waardoor je nog geen perfect idee krijgt van de grootte. De vergelijking in de Apple Store-app laat echter goed zien hoe groot het horlogescherm nou werkelijk is.

Wil je de Apple Watch eerst eens proberen om je pols, voor je hem koopt? Op 10 april is het in buitenlandse Apple Stores mogelijk om het horloge alvast eens om je pols te doen. Je kunt dan onder begeleiding van Apple Store-personeel alvast kijken welke Apple Watch je later gaat kopen.

In een uitgebreid artikel hebben we alle prijzen van de Apple Watch op een rij gezet. Weet je al welk model je gaat kopen? Laat het dan weten in onze grote poll.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 maart 2015, 9:02
Categorie Apps
Onderwerpen apple store, apple watch

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.