Apple Watch Ultra

Reacties voor: Wat zijn nou de écht nieuwe functies op de Apple Watch Series 8 en Apple Watch Ultra? Deze!

Dit had je nog niet
In dit artikel bespreken we de nieuwe functies in de Apple Watch Series 8 en de Apple Watch Ultra. Wat is het verschil met de vorige Apple Watch-modellen en wat zijn de echte vernieuwingen?
Daniel Vischjager -

Reacties: 18 reacties

  1. Elk jaar kijk ik weer uit naar de nieuwe Watch; Zouden er genoeg nieuwe features in zitten om het de moeite waard te maken om een nieuwe te kopen? Weer is het antwoord nee; Ik denk dat ik het nog maar een jaartje vol hou met mijn AW 4…

  2. Merk aan mezelf dat ik alleen geïnteresseerd ben in de rugged versie. En als ik de upgrades zo lees denk ik dat ik nog een tijdje vasthoud aan mijn series 6. Had een redesign wel leuk gevonden, daarmee was ik ws wel overstag gegaan.

  3. Alleen als glucosemetingen mogelijk zijn zie ik de noodzaak om een nieuwe watch aan te schaffen. Ben prima tevreden met mijn huidige.

  4. Ondersteuning voor Qi charging? 🙂

  5. Ik ben er eigenlijk alleen in geïnteresseerd als de series 8 daadwerkelijk het nieuwe platte design krijgt, horloges blijven voor toch ook een sieraad en een stijlstatement.

  6. @Stoffel: dat is voor een horloge helemaal niet mooi

  7. Voor mannen bied de Watch 8 dus niks nieuws extra tov de se want crash detectie heeft de se 2 ook en ovuleren doen wij niet

  8. Afgelopen 7 aangeschaft met 4G ben er gelukkig mee had de update wel
    Wat groter verwacht maar als nog blij met 09

  9. Origineel geplaatst door Leo
    Voor mannen bied de Watch 8 dus niks nieuws extra tov de se want crash detectie heeft de se 2 ook en ovuleren doen wij niet

    Misschien in de toekomst wel, tegenwoordig weet je maar nooit! 😅

  10. @Leo: always on. Maar heb je niet speciaal de 8 voor nodig.

  11. Klopt Leo, echte mannen kopen nu dus de Ultra want ovuleren en cyclus bijhouden doen die niet

  12. De Apple Watch 8 heeft echt niks nieuws kunnen verzinnen. Ja: de crash detectie, maar die zit ook al op de iPhone, dus heb je niet nodig. Niet slim van Apple om de temperatuurmetingen alleen te duiden als functie voor de ovulatie. Dat is maar voor de helft van de bevolking interessant. Voor mínder zelfs, want ook niet voor vrouwen die niet (meer) ovuleren. Hadden ze niet iéts kunnen verzinnen waardoor meten van temperatuurstijging voor mannen ook interessant is?

    De Apple Watch Ultra, daar was ik meteen verliefd op. Prachtig ding! Mooi design. Stoer. Echt outdoor mogelijkheden voor hiking, duiken enzovoort. Ik doe nooit aan sport (nou ja, hiken wel gedaan in de Ardennen en Eiffel) maar zou ‘m zó kopen als ik nog €1000 extra op m’n bankrekening had. Maar helaas is dat niet zo. M’n nieuwe iPhone gaat al €1889 kosten (al ruil ik wel m’n iPhone 12 Pro Max in voor €549) maar dan is het geld voorlopig weer op!

    Wel BOOS op Apple dat we NIET dat prachtige satelliet-alarm op onze iPhone kunnen gebruiken buiten Amerika. Dat is toch een geweldige uitvinding!! Far Out…ja… maar NIET hier en ik zie het er nog in geen jaren van komen ook.

  13. @Ed: dat is niet nieuw op de 8, zit er vanaf de 6 meen ik al op

  14. Ontdekte gisteren een deal voor de ultra.

    Als t mobile klant kan ik de ultra kopen met een multisim. Dit kost 5 euro voor de multisim (hetzelfde nummer en data als je hoofd abo). En je kunt de ultra per maand of eenmalig betalen. Maar let op dan kost hij maar 864 euro.

  15. Met de Apple Watch Ultra is echt een nieuwe weg in geslagen om zo ook de extreme kant op te gaan. Ondanks het bedrag wat de Apple Watch Ultra korst wordt hij wel goed verkocht, als men het wil hebben is iedere euro veroorloofd.

  16. Super goede tip van die T-Mobile aanbieding, scheelt toch 140€ op de aanschaf. Is gewoon 1 jaar gratis 4g op dat ding

  17. @Leo: vanaf de 5, maar voor mij een reden niet voor de SE te kiezen.

  18. @Bram: met de watch se is het oppassen bij t mobile. Ze verkopen gewoon nog de eerst voor dezelfde prijs zonder te waarschuwen. Ik heb zelf een splinternieuwe eerste se 4g gekocht voor 285 dat scheelt 65€ tov de allernieuwste, en het enige is de chip de rest is hetzelfde. En ik vermoed dat de eerste ook nog minstens twee jaar volledige updates krijgt, volgend jaar valt mogelijk de watch 4 af. En dan misschien de 5 en eerste se, dat is nog 24 maand. Zie ik dan wel weer. Krijg ook nog het nylon bandje met klittenband, die is anders ook duurder dan sport bandje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.