Reacties voor: Deze 10 verbeteringen maken de Apple Watch Series 4 nog meer bij de tijd

Dit vind je niet in eerdere Apple Watches
Van alle nieuwe producten die Apple voor het najaar van 2018 heeft aangekondigd heeft de Apple Watch Series 4 veruit de meeste verbeteringen. Twijfel je nog over de Series 4? Dit zijn 10 verbeteringen die je niet vindt op de eerdere modellen van de Apple Watch.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 17 reacties

  1. De optische hartsensor is ook verbeterd. Uit bepaalde reviews blijkt dat deze sneller reageert op veranderingen in hartslag. Vooral van belang bij intervaltrainingen (tijdens bijv. hardlopen).

  2. Net als Apple Pay verwachten jullie ook dat de ECG-functie ‘snel’ naar Europa komt…? 😉

  3. Origineel geplaatst door Sssander

    Net als Apple Pay verwachten jullie ook dat de ECG-functie ‘snel’ naar Europa komt…? 😉

    Aan ECG wordt inderdaad gewerkt. En wat Apple Pay betreft: dat is inderdaad snel naar Europa gekomen. Alleen niet in de landen waar jij het gebruiken wil 🙂

    Origineel geplaatst door Acorn

    De optische hartsensor is ook verbeterd.

    Top! Goeie aanvulling.

  4. Onder #2, ‘Nieuwe infograph wijzerplaten’ staat een foto met twee voorbeelden, de linker ervan is heel mooi, alles (complicaties) in 1 kleur in plaats van al die drukke kleurtjes. In de apple watch app op de iphone kan ik hem onder wijzerplaten niet vinden, en ook niet uit een bestaande zelf configureren. Iemand een idee hoe dit te doen?

  5. Aantrekkelijk, maar helaas inmiddels meer dan een maand levertijd volgens de Apple site

  6. Wel jammer dat je de grote hoeveelheid kleuren in de infograaf-wijzerplaat niet zelf kunt reduceren (zoals bij de Siri wijzerplaat). Naar mijn smaak ziet dit er niet uit omdat het veel te druk is.

    De mijne arriveert vrijdag (een week eerder dan de planning) en ga ze dan eens uitproberen.

  7. En natuurlijk kan je de Belgische Siri stem niet gebruiken op de watch , zoals op de Apple tv. Ik voel me benadeeld

  8. En wanneer komen complicaties voor de nieuwe watchface met 8 stuks? Je kunt daar vrijwel geen 3th parties meer kiezen. Ook van Apple zelf bijvoorbeeld Remote niet meer….:(

  9. Afgelopen maandag in Amsterdam de nieuwe Watch 4 om de pols gehad. Mooi mooi en zeker de moeite waard om te kopen. Lange levertijd (eind okt) en daardoor twijfel of ik niet moet wachten op de watch waarmee we kunnen bellen. Maar daar lees ik niets over of deze überhaupt naar ons land komt. Iemand een idee?

  10. Ik moet nog wachten tot eind oktober. Wil graag de Nike versie.

  11. @Jako: De plaat kun je in elke kleur veranderen, in dit geval wit. De complicaties zijn bij het voorbeeld zorgvuldig op kleur gekozen. Je kunt deze op elke achtergrond instellen. Vind ze zelf alleen niet nuttig genoeg.

  12. Ik wacht op de volgende. Ecg lijkt me erg gaaf maar ik ga geen product meer kopen en in onzekerheid zitten of de functie wel komt. Dat heb ik al is eerder gedaan van de 5 naar de 5S voor Apple pay. Ik wacht nog……inmiddels op de iPhone xs

  13. Origineel geplaatst door Jako
    Onder #2, ‘Nieuwe infograph wijzerplaten’ staat een foto met twee voorbeelden, de linker ervan is heel mooi, alles (complicaties) in 1 kleur in plaats van al die drukke kleurtjes. In de apple watch app op de iphone kan ik hem onder wijzerplaten niet vinden, en ook niet uit een bestaande zelf configureren. Iemand een idee hoe dit te doen?

    Gewoon de watchface kiezen. Dan kiezen voor aanpassen. En net zo lang aan de crown draaien tot je de witte variant krijgt.
    Je kunt de complicaties ook eventueel uitzetten.

  14. @Robin: Dat is het! Thanks. Witte wijzerplaat lukte wel maar het ging me idd om de complicaties die allemaal oranje zijn. Die hebben ze idd zorgvuldig gekozen: precies al die complicaties zijn al oranje van zichzelf. Jammer, had het mooi gevonden als alle complicaties in 1 kleur gekozen konden worden, nu is het idd een beetje druk met al die kleurtjes. Ik had mijn AW 4 vrijdag al, wat een gaaf ding! Ben er heel blij mee. Jammer dat What’s app via een omweg loopt.

  15. Geen () pay
    Geen hart filmpje ( voorlopig )
    Geen 3g-4g

    We lopen hier zwaar achter. En we betalen nog meer ook.

  16. Bij de specs van de 8+ staat al: Draadloze Bluetooth 5.0-technologie

  17. Weet iemand of het mogelijk is de workout op de achtergrond te laten draaien, zodat je het hoofdscherm ziet met het ‘bewegende groene mannetje’? Ik vind het irritant, zeker dat je de workout ook nog ziet als hij op pauze staat.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.