Apple Watch Edition in spacezwart

Reacties voor: Gerucht: ‘Bestaande bandjes niet geschikt voor nieuwe grotere Apple Watch Pro’

Passen wel, maar zien er niet zo mooi uit
Het lijkt erop dat de Apple Watch Pro zijn eigen collectie van bandjes krijgt. Door het grotere formaat zouden bestaande bandjes mogelijk niet officieel geschikt zijn. Hoe zit dat precies?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Nou dan ben je mooi de pineut als je zo’n extreem duur bandje van  gekocht hebt. Aan de andere kant: als je €500 aan een bandje kan geven, dan heb je waarschijnlijk ook wel geld genoeg om daar niet wakker van te liggen.

  2. Het is maar hoe je het bekijkt met “dure “ bandjes, Garmin vraagt ook 50 tot 350 euro voor bandjes, maar daar hoor je niemand over.

    Als er echt een ruig horloge aankomt kan ik me best voorstellen dat er ook aangepaste bandjes kunnen/ moeten komen die wellicht niet passen op de normale modellen.

    We zullen het allemaal wel zien de 7e 🙂

  3. @Kaas: Wel ik heb 2 van die 500 euro bandjes. Zilver en zwart, toch ‘pijnlijk’ als je deze niet meer kan gaan gebruiken…

  4. @Sam: komt omdat deze die op Apple gericht is. Ik koop bandjes van een andere partij, bandjes en hoesjes voor de iPhone en ook kabeltjes moet je niet bij Apple afnemen

  5. Origineel geplaatst door Timo
    @[Kaas](#comment-891898): Wel ik heb 2 van die 500 euro bandjes. Zilver en zwart, toch ‘pijnlijk’ als je deze niet meer kan gaan gebruiken…

    Ja en nee, we hebben 7 series met dezelfde bandjes kunnen doen en op een gegeven moment houdt dat toch op, we hoeven niet een nieuwe watch te kopen he, en wellicht vind niet iedereen die rugged versie mooi of te kostbaar om aan te schaffen.

  6. Erg slimme zet. Gaan dan weer een hoop nieuwe bandjes over de toonbank. Zodra er een ronde iWatch komt ben ik er als de kippen bij om er eentje aan te schaffen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.