Apple Pride 2021

Apple onthult veelkleurige Pride Apple Watch-bandjes voor 2021

Apple heeft voor de Pride-maand twee nieuwe Apple Watch-bandjes met bijbehorende wijzerplaat aangekondigd. Het gaat om een gevlochten bandje en een Nike Sport Loop.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Pride-bandjes voor 2021

Je kunt nu de nieuwe Pride Edition Braided Solo Loop aanschaffen, een gevlochten bandje in allerlei kleuren. Deze bevat de kleuren van de originele regenboogvlag, met kleuren van de verschillende Pride-vlaggen. Dit moet nog meer de diversiteit uitstralen in vergelijking met vorige edities. Zwart en bruin staan daarbij voor de Black en Latinx communities, maar ook aandacht voor mensen die zijn overleden aan HIV/AIDS. Lichtblauw, rozen en wit staan voor transgender en nonbinaire personen. De band is gemaakt van rekbaar, gerecycled garen met siliconen draden. Dit zit erg comfortabel en er is geen sluiting of pin nodig.


Net als bij de normale gevlochten solobandjes moet je kiezen uit 12 verschillende maten, zowel in 40mm als in 44mm. Ze zijn geschikt voor alle generaties Apple Watch, vanaf de Series 0 tot de huidige Series 6.

Apple Watch Pride band 2021

De Pride-wijzerplaat toont de verschillende kleuren van de horlogeband. Als je aan de Digital Crown krijg je een animatie van de draden. Ook als je je pols draait bewegen de draden.

Nike Pride 2021

Er is ook een nieuwe Pride Edition Nike Sport Loop. Deze toont de zes kleuren van de originele regenboog en is reflecterend, zodat je ook veilig ermee buiten kan sporten. Tijdens het hardlopen, wandelen en fietsen valt het bandje extra op. Deze Sport Loop is extra comfortabel en past goed bij de bijbehorende wijzerplaat.

Apple Pride Nike

Ook nieuw is dat Apple op de verpakking nu een App Clip-functie heeft toegevoegd, zodat je gemakkelijk de bijbehorende wijzerplaat kunt vinden. Hoe je nieuwe wijzerplaten instelt lees je in een aparte tip.

Bekijken:

  • Pride Edition Braided Solo Loop: 99 euro
  • Pride Edition Nike Sport Loop: 49 euro

Bekijk hier alle eerdere Apple Watch Pride-bandjes van voorgaande jaren:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 mei 2021, 16:19
Categorie Accessoires
Onderwerp pride
Device Apple Watch
3 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.