Voor de vrijmibo: als je Apple Watch-plannen letterlijk in het water vallen

Het zal je maar gebeuren: koop je een nieuwe Apple Watch, ligt hij binnen kortste keren middenin het chloorgevulde zwembad. Zou 'ie het hebben overleefd?

Apple Watch zwembadHet zal je maar gebeuren: je zit dagenlang te wachten totdat je nieuwe Apple-product eindelijk wordt afgeleverd, waarna er iets ondenkbaars plaatsvindt. Voor even lijken die honderden euro’s die je hebt besteedt een complete verspilling en heb je alleen maar zitten wachten op een grote teleurstelling. Dat overkwam het broertje van YouTuber Troye Sivan, wiens Apple Watch binnen de kortste keren in het zwembad belandde.


De Apple Watch is misschien goed bestand tegen water, maar spannend is het wel: je ziet ineens je gloednieuwe Apple Watch worden ondergedompeld in het chloorgevulde zwembadwater. Zou hij waterschade hebben opgelopen? Heb je nog garantie?

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Lees ook:

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.