slayin-iphone-scherm

Slayin is Apple’s gratis App van de Week

Slayin is deze week Apple's gratis App van de Week. In deze actie-RPG kom je elementen van een endless runner tegen. Probeer de monsters te verslaan!

slayin-iphone-logoHou je van actie? Hou je van RPG’s? Dan sta je waarschijnlijk te popelen om de blokkerig uitgevoerde game Slayin te installeren. Dat kan de komende week helemaal gratis, want Slayin is uitgeroepen tot Apple’s App van de Week. Op het eerste gezicht ziet het er misschien een beetje oud uit, maar Nederlandse spelers zijn er gek op: Slayin krijgt een gemiddelde waardering van 4,5 sterren van de Nederlanders. Volgens de makers is het ‘s werelds eerste eindeloze actie-RPG.

In Slayin kom je terecht in een fantasiewereld, met maar één doel: je moet monsters vermoorden. Dat leidt tot snelle actie, terwijl je naar een grappig retro gamemuziekje luistert, dat perfect aansluit bij het grafische 8-bit uiterlijk van de game.

slayin-iphone-scherm

In elk level van Slayin kom je terecht in een redelijk beperkte ruimte, waar je vijanden tegenkomt. Probeer ze aan je zwaard te prikken, totdat je klaar bent voor de confrontatie met het boss-monster. Ondertussen moet je oppassen, want als de booswichten jou aanraken, raak je gewond. De bediening lijkt op een klassieke gamepad. Er zijn drie game-varianten en meerdere karakters om uit te kiezen. Hoewel de game gratis is, kun je wel degelijk geld uitgeven aan Fame Points, die je via een in-app aankoop afrekent.

Helemaal enthousiast geworden? Dan heb je nog tot komende donderdag om deze game te downloaden op de iPhone of iPad. Je bespaart daarmee één euro. In iCulture Deals vind je nog meer afgeprijsde apps en games.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 juni 2015, 14:47
Categorie Apps
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.