Apple Watch nu op Nederlandse Apple-website

Apple heeft de Apple Watch op de Nederlandse website gezet, met leverdatum in 2015. Alle termen zoals kroon en spacezwart zijn daarmee ook vertaald.

apple-watch-modellenOndanks alle misere met iOS 8.0.1 is er gelukkig ook nog goed nieuws: de Apple Watch is op de Nederlandse website verschenen. Dat betekent dat je nu ook in je eigen taal kunt lezen over Apple’s eerste smartwatch. ‘Verkrijgbaar in 2015’ belooft Apple de Nederlandse gebruikers.


Ook op de Belgische website van Apple is alle informatie over de Apple Watch nu in het Nederlands te lezen. Daarmee kunnen we ook alvast wennen aan de termen die Apple hanteert, van spacezwarte kasten tot Milanese en steengrijze bandjes. En de draaiknop is in het Nederlands gewoon vertaald naar ‘digitale kroon’. De technische specs zijn er overigens nog steeds niet. We weten wel dat de horlogekasten respectievelijk 38 en 42 mm hoog zijn, maar of er daadwerkelijk 4GB opslagruimte in zit weet alleen Apple.

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.