apple-watch-modellen

‘Apple Watch komt in februari 2015’

De Apple Watch komt in februari 2015, aldus Taiwanese bronnen. Dat zou betekenen dat de Apple Watch net op tijd is voor Valentijnsdag.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

apple-watch-modellenDe Apple Watch kan wel eens in februari volgend jaar uitkomen. Dat meldt de Chinese website Feng op basis van anonieme bronnen uit Taiwan. Eerder al deden geruchten de ronde dat de Apple Watch met een beetje geluk Valentijnsdag 2015 als releasedatum zou halen. Apple houdt zelf ‘begin 2015’ aan als releaseperiode.

Volgens de Taiwanese bronnen is de releasedatum van de Apple Watch afhankelijk van de levering van saffierglas. Dat zou erop kunnen wijzen dat de Apple Watch bij een mogelijke release in februari, erg moeilijk te krijgen is.

Wel zou de goedkoopste Apple Watch, de Apple Watch Sport die links op de foto is te zien, goed leverbaar zijn. Die gebruikt namelijk geen saffierglas. Dat zou de productie van het instapmodel van de smartwatch makkelijker maken dan de modellen erboven, de Apple Watch en de Apple Watch Edition.

De Chinese website Feng heeft nog geen track record als het op geruchten van Apple aankomt. De betrouwbaarheid van het bericht valt dus moeilijk te schatten.

Lees alles over de Apple Watch in ons dossier

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 oktober 2014, 18:12
Categorie Geruchten
Onderwerp apple watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.