apple-watch-strap

Apple Watch-horlogebandjes deze week in de Apple Stores [update]

De Apple Stores krijgen nog deze week voorraad van losse Apple Watch-horlogebandjes. Ze zijn in eerste instantie bedoeld voor mensen die willen wisselen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Je hebt een Apple Watch, maar wilt toch liever een ander horlogebandje? Dat kan: later deze week zullen de Apple Stores in de eerste 9 verkooplanden horlogebandjes op voorraad hebben, al zal de voorraad wel beperkt zijn. Apple zal daarbij waarschijnlijk voorrang geven aan mensen die hun horlogebandje willen omruilen voor een andere. Een deel van de voorraad zal ook worden gebruikt om versleten horlogebandjes van de demomodellen te vervangen. Update: de horlogebandjes zijn inmiddels te koop in sommige Apple Stores.

apple-watch-strap

Het is al anderhalve maand mogelijk om de horlogebandjes te passen in de Apple Store en ze zijn inmiddels al om heel wat polsen gegespt. De komende dagen zal Apple reclame gaan maken voor de losse sportbandjes, die in de winkel te koop zijn. Dat blijkt uit een memo, die naar alle Apple Stores is gestuurd. Je kon al wel extra oplaadkabels voor de Apple Watch kopen, voor als je aan één niet genoeg hebt.

Lees verder: Alles over de Apple Watch-horlogebandjes

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 mei 2015, 16:30
Categorieën Accessoires, iDevices
Onderwerpen apple watch, horlogebandje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.