guided tours apple watch

Nieuwe Apple Watch-video’s tonen Activity, Workout en Apple Pay in actie

Een nieuwe Guided Tour videoreeks van Apple toont Apple Pay, Workout en Activity op de Apple Watch. Een kijkje naar de sportfuncties van het horloge.

guided tours apple watchApple heeft de Guided Tour-videoreeks voor de Apple Watch afgesloten met drie nieuwe video’s. In deze filmpjes is te zien hoe Apple Pay en de apps Activity en Workout werken op de Apple Watch. Hoewel we in Nederland Apple Pay nog niet kunnen gebruiken, laten de video’s wel zien hoe we straks met de Apple Watch gaan sporten.

Apple heeft tijdens eerdere presentaties al laten zien hoe Apple Pay, Workout en Activity in elkaar zitten, maar het ging hierbij vaak om vluchtige demonstraties. De drie nieuwe video’s nemen uitgebreid de tijd om uit te leggen wat je met de drie Watch-functies kunt doen. Je bekijkt de drie video’s op Apple’s website.

Apple begon eerder deze maand met de Guided Tour-reeks, toen er video’s werden geplaatst over wijzerplaten, de Berichten-app en Digital Touch. Later kwamen er nog eens vier video’s bij over de Telefoon-app, Siri, Kaarten en muziek op de Apple Watch. Met de drie video’s van vandaag is de serie compleet.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2015, 9:04
Categorie iDevices
Onderwerp apple watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.