Mickey Mouse wijzerplaat

Reacties voor: Waarom een Apple Watch geen kinderspeeltje is (en een iPad wel)

Een driejarig kind belde de nooddiensten vanaf een oude Apple Watch. Zijn moeder had de smartwatch als speeltje gegeven en dacht dat het wel veilig was. Maar ze had beter een iPad kunnen geven.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Ik zou zo graag die alarm functie van mijn Apple Watch verwijderen.
    Bij het uitzetten, moet je echt zorgen dat je de functie niet per ongeluk gebruikt.
    Vind het erg vervelend.

  2. Ben toch bang dat je door de stress in een noodsituatie niet meer weet welke knop de hulpdiensten is.

  3. Gewoon het alarm bellen is makkelijker gok ik ja. Plus als kind zijnde heb ik ook wel eens stiekem 06-11 gebeld en wel meerdere gok ik zo.

  4. @Ruud: ik en mijn zus draaiden een doorverbind nummer naar autotelefoons ( zeer lange tijd terug) hahaha 😛 , die vrouw “ ik bel de politie!!” Hahaha alle jeugd wel s iets dergelijks gedaan denk ik.

  5. Zo te zien zitten ze al achter de tralies! Het zal ze leren!

  6. Ligt het aan mij of gaat er iets verkeerd wanneer je een kind van 3 op deze leeftijd al afleid met technologie?

  7. Kan een kind van drie al klokkijken?

  8. Een kind van 3 hoort totaal met andere dingen bezig te zijn. En wat bezielt die ouders om op die leeftijd met technologie in aanraking te komen. Slechte opvoeding.

  9. Ik vraag me echt af of de ‘112 alarmfunctie’ wel echt werkt. Is dat ooit wel eens uitgetest in Nederland? Hebben júllie dat ooit wel eens uitgetest of nagevraagd of er ooit bij alarmcentrales ambulances of politie wordt gealarmeerd na alarm van een Apple Watch. Ik vraag me echt af of het wel werkt.

    Vorig jaar zomer waren we met mijn familie een dagje uit. M’n moeders verjaardag. Ik gleed uit, een viel. Niet ernstig, maar mijn Watch vroeg of ik gevallen was. Ik drukte volgens mij op ‘nee’, maar er ging iets mis. Die ‘nee’ kwam niet aan en mijn hele alarmlijst (die dus om me heen liep) kreeg voortdurend alarmberichten en kaartjes met mijn locatie. Wel een uur lang. Ik kreeg het niet uit. Maar er kwam dus geen politie of ambulance. Gelukkig maar in dit geval, maar je zal maar in je eentje liggen, bewusteloos. Gevallen met je hoofd op een stoeprand en er komt helemaal niemand.

    Ik vraag me echt af of het ooit echt werkt. Het het nooit gehoord 🙄

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.