Double Tap op Apple Watch

Reacties voor: Apple onderzoekt flikkerend Apple Watch-scherm op nieuwste modellen

Apple onderzoekt een probleem, waarbij het Apple Watch-scherm bij sommige gebruikers flikkert in de always-on modus. Dit blijkt uit een interne servicememo.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Ik heb hier ook last van, ik heb een Apple Watch 8 series. Ik had het al met Watch OS 9.0 en nu ook met Watch OS 10.x En heb al meerdere malen contact gehad met Apple support en de laatste keer werd mij aangeboden om hem ter reparatie op te sturen. Maar als ik dit zo lees ligt het aan de software.

    • Net Watch OS 10.1 geïnstalleerd en gehoopt dat het ‘flitsen’ voorbij zou zijn maar Apple heeft het in deze update nog niet gefixt…..

  2. Hier ook herkenbaar op de Apple Watch Ultra 2. Maar even wachten op de update dus. Niet zo hinderlijk dat de always on uitgezet moet worden.

  3. af en toe sinds. os10 dat er rechtsonder even wat flikkerd en wanneer scherm in nachtmodus staat dat gebeurt alleen als ik mijn pols optil/scherm aantik om het weer te activeren, ik heb nu de laatste beta van os10.1 erop sinds gisteren en heb er geen last meer van, hopelijk lijkt het opgelost in os10.1 ( heb Ultra 2 )

  4. Ook bij mij flikkert het scherm regelmatig. Wacht op een update.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.