Apple kondigt Apple Watch-events op 10 april in Londen, Parijs en Tokio aan

De Apple Watch wordt op 10 april getoond in winkelcentra in Parijs, Londen en Tokio. Apple heeft bekendgemaakt hoe laat de winkels opengaan.

Apple Watch SelfridgesOp Apple’s retailwebsite staat nu vermeld vanaf wanneer de Apple Watch precies te bekijken is op winkellocaties in Londen, Parijs en Tokio. Volgens Apple zullen de winkelcentra waar de Apple Watch wordt getoond op vrijdag 10 april om 9 uur ‘s ochtends de deuren openen. Eerder werd al bekendgemaakt dat de Apple Watch op 10 april hier te bekijken is, maar we wisten nog niet hoe laat de winkels open gaan.

De Apple Watch kan worden uitgeprobeerd in het luxe winkelcentrum Selfridges in Londen vanaf 9 uur ‘s ochtends lokale tijd. Bij Lafayette in Parijs kunnen geïnteresseerden ook om 9 uur terecht. Het Japanse Isetan zal pas vanaf 10:30 uur openen voor iedereen die de Apple Watch wil proberen. Ben je van plan om naar het buitenland af te reizen, houd dan wel rekening met de tijdzones: in Engeland is het bijvoorbeeld een uur vroeger dan in Nederland.

De drie bovenstaande locaties zijn de meest noemenswaardige plekken waar je op 10 april alvast met de Apple Watch kunt spelen. Het zijn echter niet de enige locaties waar je op 10 april terecht kunt: Apple heeft gezegd dat je op diezelfde dag ook terecht kunt in Apple Stores om het horloge alvast eens om te doen. Het gaat hierbij om winkels in alle landen waar de Apple Watch op 24 april wordt verkocht, waaronder ook in Duitsland en Frankrijk. Over de verkoop in Nederland is vooralsnog niks bekend.

Lees ook: Hier kun je de Apple Watch op 10 april alvast uitproberen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 maart 2015, 8:00
Categorie Apple
Onderwerp apple watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.