De demo van de Apple Watch

Speel nu alvast met de Apple Watch

Kun jij niet wachten totdat de Apple Watch in maart verschijnt? Er staat een interactieve demo online, waarmee je allerlei functies alvast kunt proberen.
Bram Balk - · Laatst bijgewerkt:

Kun jij niet wachten totdat de Apple Watch in maart verschijnt? Dan zou je natuurlijk voor 35 dollar op een Chinese website een neppe Apple Watch kunnen kopen, maar sinds vandaag is er iets beters. Ontwikkelaar Doodle Creatives heeft een interactieve demo van de Apple Watch online gezet op een aparte website. Zo kun je er alvast mee spelen voordat hij in de winkels verschijnt. De demo is overigens gemaakt ter promotie van de nieuws-app Pipes, waarvan ook een Apple Watch-versie gaat verschijnen.

De demo van de Apple Watch

Lees ook: Dossier Apple Watch

Momenteel is de website door alle drukte soms niet makkelijk bereikbaar, maar eenmaal geladen krijg je daadwerkelijk een interactief Apple-klokje in je browser te zien. Je kunt er bijvoorbeeld een muziekje mee luisteren, een voorbeeld van een telefoongesprek zien, een mailtje lezen en uiteraard zie je ook de demo van de nieuws-app van de ontwikkelaar.

Zelf proberen: Apple Watch-demo (Update 12:30u: de site meldt nu dat het account is bevroren, vermoedelijk door teveel dataverkeer)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 januari 2015, 12:39
Categorie iDevices
Onderwerp apple watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.