NOS-app aangepast voor iPhone 6 en iPhone 6 Plus

De NOS-app voor iPhone en iPad is aangepast voor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Ook is er een nieuwe mediagalerij aan de app toegevoegd.

De NOS-app voor iPhone en iPad is voorzien van een update, waarin ondersteuning voor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus is toegevoegd. In de iPhone 6 Plus-versie van de app wordt het beeld beter benut: bovenin staan bijvoorbeeld twee verhalen met grote foto’s, met daaronder een artikellijst.

De iOS-app van de NOS is ook voorzien van een nieuwe mediagalerij. Druk op een afbeelding en je kunt hem in volledig scherm bekijken, waarna je opzij kunt vegen om andere foto’s te openen. In eerdere versies van de app werden foto’s aan de bovenzijde van een artikel getoond.

NOS app iPhone 6 PlusNOS app mediagalerij

Het is met de update mogelijk om nu tips naar de NOS-redactie toe te sturen met de optie Tip de redactie in de menubalk. Hierbij is het mogelijk om naast tekst ook foto’s en video’s toe te voegen.

De iPhone 6 en iPhone 6 Plus verschenen in september, maar veel ontwikkelaars werken nog aan een iPhone 6-schermupdate. In november vorig jaar vroegen we aan grote, Nederlandse ontwikkelaars hoe de ontwikkeling van hun updates er precies voor staat. De NOS liet toen al weten te werken aan de nieuwe versie. Veel ontwikkelaars lijken te wachten met de schermupdate totdat ze ook nieuwe functies kunnen toevoegen.

Voor de laatste status van onze iCulture-app, lees iCulture wenst je een fantastisch 2015!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 januari 2015, 9:42
Categorie Apps
Onderwerp nos

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.