applewatch_display

Apple Watch een dag lang te bekijken in Parijs

De Apple Watch is op 30 september een dag lang in Parijs te bekijken. De eerste foto's zijn inmiddels op internet te vinden.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

applewatch_displayBen je vandaag vrij en wil je de Apple Watch in het echt zien, dan is het slim om nú op de trein te stappen richting Parijs. Daar zal een dag lang de Apple Watch te zien zijn bij modehuis Colette aan Rue Saint-Honoré. Gisteren vertelden we al dat het Apple-designteam naar Parijs was afgereisd, om daar aanwezig te zijn bij Paris Fashion Week. Het bezoek viel samen met een uitnodiging van modeboetiek Colette en Apple, waarbij de bolletjes al verklapten dat het om de Apple Watch zou gaan. De eerste foto’s van de expositie zijn inmiddels naar buiten gekomen.

apple-watch-parijs-donker

Apple werkt samen met Colette om de smartwatch eenmalig te laten zien aan het publiek. Je hebt van 11:00 tot 19:00 uur de tijd om te gaan kijken, maar eerlijk gezegd: we verwachten gigantische drukte. Foto’s op sociale media laten de etalage zien, waar de Apple Watch al te bewonderen is, omringd door gekleurde bollen. Het drie verdiepingen grote modehuis past perfect bij Apple, want op de benedenverdieping worden altijd gadgets en gizmo’s getoond, zoals accessoires waarin technologie is verwerkt. Op de website van Colette is een bevestiging te lezen dat de Apple Watch een dag lang te zien zal zijn.

apple-watch-winkel-vogelvlucht

apple-watch-colette-winkel

colette-apple

Apple nodigde begin september heel wat modebloggers uit om aanwezig te zijn bij de onthulling van de Apple Watch in Cupertino. Het is duidelijk dat de Apple Watch niet alleen nerds en geeks moet aanspreken, maar ook modebewuste vrouwen en de superrijken (vandaar een versie in 18 karaat goud).

Wil je naar Parijs? Als je de Thalys van 11:18 uur vanuit Amsterdam pakt, ben je om 14:35 uur in Parijs. Om 13:18 uur kun je ook nog een trein pakken, met aankomsttijd om 16:35 uur. We verwachten dat de rij rond die tijd wel behoorlijk lang zal zijn. Woon je in Den Haag of Rotterdam, dan kun je ook nog de vroege trein van 9:23 uur pakken. Het treinkaartje kost tussen de 114 en 129 euro, afhankelijk van de opstappplaats. Maar hou er rekening mee dat je niet de enige bent en dat je waarschijnlijk niet in de gelegenheid bent om er even zelf mee te gaan spelen. De Apple Watch-exemplaren die twee weken geleden bij de onthulling te zien waren, functioneerden ook nog niet. Alleen Apple-medewerkers die het horloge demonstreerden, mochten de knoppen bedienen.

Update: de Apple Watch-exemplaren zijn in de winkel in een glazen vitrine te bewonderen. Zelf aan de knoppen zitten, is er niet bij.

Ook verscheen er een foto waarop Jony Ive en Marc Newson samen met modelegendes Anna Wintour en Karl Lagerfeld te zien zijn:

anna-wintour-ive-newson

Hier zie je Jonathan Ive de vitrine inspecteren, voordat de winkel open ging:

vitrine apple watch

Foto’s via Macgeneration

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 september 2014, 18:25
Categorie iDevices
Onderwerpen apple watch, parijs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.