apple-watch-tijdstip

Gerucht: ‘Apple Watch begin april al verkrijgbaar’

We hoeven volgens nieuwe informatie niet lang in april te wachten op de Apple Watch. Het Apple-horloge zou al in de eerste dagen van de maand worden verkocht.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

apple-watch-tijdstipTim Cook heeft eerder al bevestigd dat de Apple Watch vanaf april verkrijgbaar is, maar het is nog niet bekend wanneer we in die maand het horloge kunnen verwachten. Nieuwe informatie van MacRumors lijkt nu meer duidelijkheid te bieden. Apple wil in het begin van de maand de Apple Watch naar centrale distributiepunten brengen. Dat zou wijzen op een vroege verkoopstart, vermoedelijk tussen 6 en 10 april.

Lees ook ons uitgebreide Dossier Apple Watch.

De informatie is afkomstig van Amerikaanse bronnen. Het is daarom nog maar de vraag of we ook in Nederland de Apple Watch begin april kunnen verwachten. Meestal brengt Apple een nieuw product eerst uit in een selectie grote landen, waaronder de Verenigde Staten. Nederland bevindt zich dan in de tweede verkoopgolf. Naast de VS worden Apple-producten tijdens de eerste dagen echter ook verkocht in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk – locaties waar Nederlandse Apple-fans geregeld naar afreizen om als eerste te zijn.

Apple heeft vandaag de uitnodigingen verstuurd voor een media-evenement op 9 maart. Als Apple van plan is om de verkoop al vroeg in april te beginnen, zit er slechts een maand tussen het evenement en de verkoopstart.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 februari 2015, 17:16
Categorie Geruchten
Onderwerp apple watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.