Gerucht: ‘Apple Watch begin april al verkrijgbaar’

We hoeven volgens nieuwe informatie niet lang in april te wachten op de Apple Watch. Het Apple-horloge zou al in de eerste dagen van de maand worden verkocht.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

apple-watch-tijdstipTim Cook heeft eerder al bevestigd dat de Apple Watch vanaf april verkrijgbaar is, maar het is nog niet bekend wanneer we in die maand het horloge kunnen verwachten. Nieuwe informatie van MacRumors lijkt nu meer duidelijkheid te bieden. Apple wil in het begin van de maand de Apple Watch naar centrale distributiepunten brengen. Dat zou wijzen op een vroege verkoopstart, vermoedelijk tussen 6 en 10 april.


Lees ook ons uitgebreide Dossier Apple Watch.

De informatie is afkomstig van Amerikaanse bronnen. Het is daarom nog maar de vraag of we ook in Nederland de Apple Watch begin april kunnen verwachten. Meestal brengt Apple een nieuw product eerst uit in een selectie grote landen, waaronder de Verenigde Staten. Nederland bevindt zich dan in de tweede verkoopgolf. Naast de VS worden Apple-producten tijdens de eerste dagen echter ook verkocht in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk – locaties waar Nederlandse Apple-fans geregeld naar afreizen om als eerste te zijn.

Apple heeft vandaag de uitnodigingen verstuurd voor een media-evenement op 9 maart. Als Apple van plan is om de verkoop al vroeg in april te beginnen, zit er slechts een maand tussen het evenement en de verkoopstart.

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.