iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was donderdag 26 februari 2015

Op iCulture las je vandaag alles over het Apple Watch-event van 9 maart, de vroege verkoop in begin april, het sluiten van het oude Testflight en meer.

iCulture Vandaag logoDe kogel is door de kerk: Apple heeft aangekondigd dat het grote Apple Watch-event zal plaatsvinden op 9 maart. Bereiden jullie je alvast voor? Het was het grootste nieuws vandaag op iCulture, maar zeker niet het enige dat voorbijkwam. We lazen bijvoorbeeld ook alles over de mogelijk vroege Apple Watch-verkoop, en namen handige accessoires zoals het Sesame-slot onder handen. Dat en meer staat netjes voor je op een rij in iCulture Vandaag.

iCulture

Nieuws

Apps

Accessoires

  • Sesame is een slim slot waarmee je de iPhone als sleutel kunt gebruiken.

Rubrieken

  • In iCulture Deals hebben we ook vandaag alle koopjes op een rij gezet voor je.

Meer vandaag

Prison Life RPGApps die leuk genoeg zijn om nog even te noemen:

  • Evernote (gratis, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 11.0+) - Een aantal kleine, handige aanpassingen voor deze notitie-app. Zo zie je nu op het Work Chat-scherm een icoon voor gedeelde notities staan.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Simpel ogend, maar knetterlastig retrospelletje waarin je oneindig kunt doorspelen voor een zo hoog mogelijke score.
  • Prison Life RPG (€4,49, iPhone/iPad, iOS 6.0+) - Zou jij het in de gevangenis overleven? In dit bizarre spelletje moet je relaties bouwen en jezelf trainen om het gajes in het gevang de baas te blijven.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 februari 2015, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.