Apple watch productiviteit herinneringen

Apps met Apple Watch-ondersteuning nu al in App Store

Apple keurt nu al apps met ondersteuning voor de Apple Watch goed. Hierdoor hebben Evernote, Things en andere apps een vroege update gekregen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Apple Watch AppsDe Apple Watch is pas vanaf 24 april verkrijgbaar, maar het lijkt er op dat apps met ondersteuning voor het horloge nu al door Apple worden goedgekeurd. In de App Store zijn namelijk een aantal app-updates opgedoken die de Apple Watch gebruiken. Hierdoor zijn onder andere Evernote en Things alvast voor het horloge klaargemaakt.

Omdat er meerdere updates in de App Store staan, lijkt het er op dat Apple ze bewust goedkeurt. We verwachten daarom dat er de komende dagen steeds meer apps met ondersteuning voor de Apple Watch worden toegelaten.

Lees ook: 10 apps die nu al werken met de Apple Watch

Ontwikkelaars konden sinds vorig jaar al Watch-support in hun apps bouwen met behulp van de iOS 8.2-beta. Apple heeft ook een select aantal ontwikkelaars uitgenodigd in Cupertino en Londen, zodat ze Apple Watch-apps alvast op het horloge kunnen uittesten. Je hebt minstens iOS 8.2 nodig om de Apple Watch-apps straks te gebruiken.

De Apple Watch wordt vanaf 24 april verkocht in een select aantal landen, waaronder de VS, Engeland, Frankrijk en Duitsland. Op 10 april kun je in Apple Stores binnen deze landen het horloge alvast even uitproberen. Apple heeft nog niks gezegd over de uiteindelijke verkoop in Nederland.

Via Macrumors

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 april 2015, 15:29
Categorie Apps
Onderwerp apple watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.