Apple Watch Ultra 2 productfoto

Reacties voor: Batterijcapaciteit van de Apple Watch Series 9 en Ultra 2 nu bekend

De batterijcapaciteiten van de Apple Watch Series 9 en de Apple Watch Ultra 2 zijn onthuld, dankzij een database van de Chinese toezichthouder.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Het zal eens leuk zijn de gewone Apple watch meer dan 18 uur mee gaat, dit had ik bij mijn Apple watch 2 zelfs al.
    Uiteraard hoeft het geen 72 uur te zijn zoals bij de Ultra, er moet toch een verschil in zitten.

    Maar na al die jaren mag er toch wel eens iets meer uit geperst worden, al is het maar 20 of 22 uur.

  2. Apple zal zo veel mogelijk functionaliteit willen bieden binnen het beschikbare batterij-budget. Zo lang je toch elke dag moet opladen maakt 20 of 18 uur niet zo erg veel uit. Misschien wel voor hoe lang de batterij (en dus de Apple Watch zelf) het uithoudt. Zes jaar lijkt me redelijk haalbaar.

    Heel positief aan de AW 9 is dat de prijs zo’n 10% verlaagd is. Dat is een verademing in tijden van inflatie. Reden om nu mijn AW 4 te vervangen door een AW 9. Hoewel die AW 4 zeker nog wel 1 jaar mee zal gaan zonder dat de batterij slecht wordt. Die AW 4 40 mm had overigens maar 225 mAh.

  3. Vraagje, ik kom de Nike+ editie van de Apple Watch 9 nergens tegen. Wel de bandjes maar niet de Watch zelf. Of wordt deze later gereleased?

  4. Waardeloos. Ga maar een keer een paar uur fietsen. Redt ie niet. Smartwatches van rond de 100 euro gaan 2 werken mee. Hoe dan…

  5. @Kawaschapi: Beetje kortzichtig om alleen daar naar te kijken..
    Die smartwatches van €100 kunnen zo lang mee omdat ze een héél ander scherm hebben. En véél minder functies hebben.

    Dus je moet vooral de keuze maken in:
    Super veel functies, handig in gebruik en top of the bill scherm of met een batterij duur van 18 uur of.. een lange batterij duur maar daardoor ook een flets scherm, minder gebruiksgemak en minder functionaliteiten.

    Beide keuzes zijn goed, maar je moet dus niet alleen batterij duur gaan vergelijken. Oneerlijk in mijn ogen.

  6. @Kawaschapi: Je hebt duidelijk geen Apple Watch.
    In feite is een Apple Watch een iPhone in mini-vorm, zij het dat het kleine scherm en de beperkte batterijcapaciteit grenzen stellen aan de bruikbaarheid. Wel heb je een hoop nuttige sensors die een iPhone niet heeft, hartslag enz. Vroeger kon je 5 jaar doen met een LCD-horloge en daarvoor had je zelfs helemaal geen batterij nodig. Het is maar wat je wilt van je polscomputer. Eén keer per dag opladen is niet zo’n probleem.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.