Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
UPDATED
Toon of verberg de lijst met posts

Apple voegt Vevo-app toe aan Apple TV

Apple biedt voortaan de Vevo-app aan op de Apple TV. Hiermee kun je kijken naar muziekvideo's die Vevo aanbiedt.

Vevo Apple TVApple heeft zojuist de kanalen voor de Apple TV bijgewerkt, waardoor het voortaan mogelijk is om in Nederland Vevo te gebruiken. Vevo is een muziekvideodienst die al langer op onder andere de iPhone, iPad en computers te gebruiken is. In de Verenigde Staten zijn ook apps voor Disney Channel, Disney XD, Weather Channel en Smithsonian toegevoegd. Afgelopen woensdag werd door anonieme bronnen al beweerd dat de Apple TV-app van Vevo er aan zat te komen.


Ontwikkelaars kunnen op het moment niet zomaar apps maken voor de Apple TV, omdat alleen Apple op Apple TV’s (zonder jailbreak) nieuwe apps kan installeren aan de hand van software en aanpassingen. Van dat laatste lijkt ditmaal sprake te zijn: voor de Vevo-app hoeft geen update te worden geïnstalleerd.

In juni introduceerde Apple ook een aantal nieuwe video-apps, waarvan alleen CrunchyRoll en Qello in Nederland bleken te werken. De aangeboden videodiensten lijken slechts één deel van Apple’s televisieplan te zijn. Op het moment zou er ook worden onderhandeld over betaaltelevisie. Bovendien wijzen geruchten al lange tijd op een tv-toestel met de naam iTV.

Apple TV vevo beginscherm

Screenshots: @basvanderploeg

Informatie

Laatst bijgewerkt
27 augustus 2013 om 16:49
Onderwerpen
,
Categorie
iDevices

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. De Apple TV is een woninghub voor HomeKit en wordt geleverd met de Siri Remote. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2022. Voor de beste prijzen lees je ons artikel over een Apple TV kopen.

Apple TV

Reacties: 16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.