Modus III: fors uitgevallen werkstation voor je iPad

Modus III is een bureauhouder voor je iPad, met ruimte voor je iPhone. Er zit een toetsenbordje in, zodat je comfortabel langere teksten kunt typen.

modus-iii-ipadOndanks goede bedoelingen heeft nog lang niet iedereen de laptop aan de kant gezet. Voor sommige taken moet je nu eenmaal veel typen en dan is een fysiek toetsenbord nog altijd de beste oplossing. De Modus III probeert dat te bewerkstelligen met een iPad: het is een soort werkstation met een iPad-houder, toetsenbord en iPhone-houder. Je kunt de Modus III in huis halen door $169 exclusief verzendkosten te doneren op Kickstarter. Er is $95.000 nodig om het project te realiseren en dat moet binnen een maand binnen zijn. Voorlopig loopt het nog niet zo hard. Misschien omdat mensen zich realiseren dat ze eigenlijk net zo goed een MacBook Air kunnen gebruiken, als ze op deze manier willen werken.

De Modus III is een alternatief voor mensen die een toetsenbordcase voor de iPad willen aanschaffen, maar het maakt je iPad wel een stuk minder draagbaar. Misschien is het beter om dit werkstation op je bureau te laten liggen en alleen de iPad mee te nemen. Je kunt de iPad onder een hoek van bijna 180 graden rechtop zetten en je krijgt er een ingebouwd Bluetooth-toetsenbord bij. Er is ook gedacht aan ruimte voor het wegwerken van je laadkabels. De Modus III is gemaakt van een aluminium raamwerk met plastic. Momenteel is de Modus III geschikt voor de iPad 2, 3 en 4 maar je kunt alvast een module voor de iPad 5 kopen, zonder extra kosten. Tegen de tijd dat de Modus III productieklaar is (december 2013) is de kans immers groot dat er alweer een nieuwe iPad op de markt is. Later denken de makers erover om ook Android- en Windows-tablets te ondersteunen.

Meer info: Modus III

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 augustus 2013, 14:15
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.